Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Immediate inventory job success but not the system schedule !

Hi all,

I have just done a fresh install of LMS 2.5.1. All work's fine, except :

Admin System schedule inventory and polling job failed

(job summary : failed

device summary: scanned 0, pending 0, all at 0)

But when i create an immediate inventory or polling, it's working !

Do you have an idea ? thx

2 REPLIES
New Member

Re: Immediate inventory job success but not the system schedule

Hi,

If you are intergrated with an ACS Server this might be your problem, I receive this from TAC. Make sure you read the readme file to see what requirements are needed before installing this Service Pack.

You might be hitting bug CSCsd17366; System inventory jobs do not run after upgrading to RME 4.0.3.

Symptom:

The System Inventory Collection and Polling tasks do not scan any devices on the system.

RME flags the job as Successful, but does not scan any devices on the system.

Condition:

This happens when the CiscoWorks server is configured for Cisco Secure ACS.

Workaround:

None.

This bug was fixed with the Service Pack 4 for RME which is available at the following link:

http://www.cisco.com/cgi-bin/tablebuild.pl/cw2000-rme

New Member

Re: Immediate inventory job success but not the system schedule

Thx scbne,

I use an ACS Server and it's exactly my problem.

I'm going to install SP4 for RME.

:-)

99
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content