Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

Install LMS3.2 on windows 2003 SE SP2 many services not start

Hi ,

I'm Install LMS3.2 on windows 2003 SE SP2 many services not start, and I have to wait for minutes or sometime 20 minutes for some services.

whatever apache services may not start even I manual start it, and GUI not work.

anyone have idea to solve issue or to troubleshooting.

Thank you

pakorn.S

Everyone's tags (3)
6 REPLIES
Cisco Employee

Re: Install LMS3.2 on windows 2003 SE SP2 many services not star

It can take up to 30 minutes for all LMS daemons to start.  If, after an hour, you are seeing daemons still down, post the output of the pdshow command.

New Member

Re: Install LMS3.2 on windows 2003 SE SP2 many services not star

Dear Joe,

It took more than an hour, apache still not start, advice show to troubleshoot.

Thank you

pakorn.S(Joe)

Cisco Employee

Re: Install LMS3.2 on windows 2003 SE SP2 many services not star

Post the NMSROOT/MDC/Apache/logs/error.log, as well as any relevant errors in the Windows Event Viewer.

New Member

Re: Install LMS3.2 on windows 2003 SE SP2 many services not star

Hi Joe,

I could not found, error.log file in the following path, but I captured log and message on Event viewer,

please advise.

Thank you

pakorn.S

New Member

Re: Install LMS3.2 on windows 2003 SE SP2 many services not star

Hi Joe,

I could not found, error.log file in the following path, but I captured log and message on Event viewer,

please advise.

Thank you

pakorn.S

Cisco Employee

Re: Install LMS3.2 on windows 2003 SE SP2 many services not star

Something is already listening on tcp/1741.  Post the output of the "netstat -a -n -o -b" command from this server.

710
Views
0
Helpful
6
Replies
CreatePlease to create content