Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Installation LMS3.2 - Regional Settings W2K3

Hello,

I want to install LMS3.2 at W2K3 server, but the installation will terminate complaining the regional settings, as shown in attached png.

But I set the regional settings to EnUS, as shown in attached png with reboot of the entire server. What did I wrong and what is the LMS installation looking for in real?

Steffen

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Blue

Re: Installation LMS3.2 - Regional Settings W2K3

If your "systeminfo" output reflects all US English as well, maybe you can give the tip in the last post of this thread a try:

https://supportforums.cisco.com/message/673052#673057

"go to "regionnal setting",tab "advance" ,changed English(US) to FR and then back to English(US), do "Apply all setting to cur.." "

3 REPLIES
Blue

Re: Installation LMS3.2 - Regional Settings W2K3

If your "systeminfo" output reflects all US English as well, maybe you can give the tip in the last post of this thread a try:

https://supportforums.cisco.com/message/673052#673057

"go to "regionnal setting",tab "advance" ,changed English(US) to FR and then back to English(US), do "Apply all setting to cur.." "

New Member

Re: Installation LMS3.2 - Regional Settings W2K3

100 points, problem solved, thx Steffen

Blue

Re: Installation LMS3.2 - Regional Settings W2K3

Es war mir ein Vergnuegen.

195
Views
0
Helpful
3
Replies