Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

Licensing problem on CiscoWorks LMS (3.2)

Hello again...

My LMS server was working well since two weeks. The license file LMSXXXXXXXXXXX.lic was added succesfully from C:\LMSlicense, and on the licensing page it was telling Purchased/100 Devices. When I connected on the server today, when I tried to use some features the general_error.bmp displayed.

There is also an error when I go to Server>Admin>Licensing

So, my question is: how to start the License Server ?

Thanks for studying my case.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Blue

Re: Licensing problem on CiscoWorks LMS (3.2)

To restart license server on Windows, it's just:

pdterm LicenseServer

pdexec LicenseServer

However, there could be more issues behind that. I have no clue how to troubleshoot LMS on Wndows, but for informational purpose by others who do, how does the health of other processes look according to the "pdshow" output?

2 REPLIES
Blue

Re: Licensing problem on CiscoWorks LMS (3.2)

To restart license server on Windows, it's just:

pdterm LicenseServer

pdexec LicenseServer

However, there could be more issues behind that. I have no clue how to troubleshoot LMS on Wndows, but for informational purpose by others who do, how does the health of other processes look according to the "pdshow" output?

New Member

Re: Licensing problem on CiscoWorks LMS (3.2)

Thanks, your solution worked well. I have run a pdshow and all of the processes have started succefully !

300
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content