Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

LMS 2.5.1 - CCO Image download fails

Hi Everyone

When using RME 4.0.4 to download images from cco, the jobs fails with the errormessage:

"No response stream was obtained for the download request"

It is possible to browse for images, place them in the shoppingchart.

It does not matter how many immages that are selected.

When manually downloading it works with the same proxy-settings, proxy user and CCO account.

Anyone which has the same problem / a sollution for the problem?

Greetings

Jarle

4 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 2.5.1 - CCO Image download fails

Are there specific device types failing to import the image?

New Member

Re: LMS 2.5.1 - CCO Image download fails

Hi

No every image from all devices does not start. Always the same problem.

Downloading patches to LMS it selves works.. Only Cisco IOS / CAT OS software does not.

Greetings

Jarle

New Member

Re: LMS 2.5.1 - CCO Image download fails

Hi

I have the same problem. The image was the latetst 3524 IOS.

Cisco Employee

Re: LMS 2.5.1 - CCO Image download fails

There was a bug in earlier versions of RME 4.x, but should have been resolved in sp 4. It mostly affected 29XX/35XX and the workaround was to import these images manually from the file system after downloading them from CCO

If you are still seeing this in SP4, you may want to open a TAC SR

126
Views
4
Helpful
4
Replies