Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

LMS 2.6 blank page after login

I have a LMS 2.6 on Windows. Recently, I could not access LMS after logging in with a correct or incorrect password. I've checked on some similar netpro conversations and verified that the LMS can resolve its own hostname properly. I've checked the stdout.log and tomcatmonitor logs, both show errors at the time I started experiencing the problems. I believe this is where my problem is, appreciate if someone can help look at the logs and suggest to me what I can do.

Thank you in advance!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: LMS 2.6 blank page after login

It looks like your NMSROOT/MDC/etc/regdaemon.xml file is also damaged. It's starting to look like you may want to do a complete reinstallation of this server.

7 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 2.6 blank page after login

This isn't good. Please post the NMSROOT\lib\classpath\md.properties.

Community Member

Re: LMS 2.6 blank page after login

Thanks for the very quick reply! I have attached the requested file.

Cisco Employee

Re: LMS 2.6 blank page after login

That's what I thought. You need to contact the TAC to recover this file.

Community Member

Re: LMS 2.6 blank page after login

Thanks jclarke. One more question, can I just copy the md.properties off another LMS 2.6 and replace this corrupt one?

Cisco Employee

Re: LMS 2.6 blank page after login

No. md.properties is very system-dependent. It contains paths, hostnames, and other system attributes which may not be the same on another system.

Community Member

Re: LMS 2.6 blank page after login

I think I managed to recover a md.properties and replaced the corrupt one with it. However, I'm still getting a blank page but I believe this is something different as the url is stuck on a different address. The stdout.log gives out a different error now, some error about finding core data for a user. Could this be due to the cwpass file?

Thank you

Cisco Employee

Re: LMS 2.6 blank page after login

It looks like your NMSROOT/MDC/etc/regdaemon.xml file is also damaged. It's starting to look like you may want to do a complete reinstallation of this server.

201
Views
5
Helpful
7
Replies
CreatePlease to create content