Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

LMS 3.0.0 cannot find Devices

Hi!

I cannot get LMS 3.0 to find my devices...server 2003 ent nics lan and wan no firewalls etc

ptmserver.log

11/Jan/2008 15:02:04:015 ERROR main com.cisco.nm.xms.ctm.client.CTMCall establishIPC - URN_NOT_FOUND : urn "VPTA" : Not found !!

11/Jan/2008 15:02:04:015 ERROR main com.cisco.nm.xms.ctm.client.CTMCall establishIPC - URN_NOT_FOUND : urn "VPTA" : Not found !!

Fri Jan 11 15:02:04 CET 2008 PTAProxy :: CTMException in PTASyncUp(delGrpFlag) :: com.cisco.nm.xms.ctm.common.CTMException: URN_NOT_FOUND : urn "VPTA" : Not found !!

DFMOGSServer.log

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

inventorycollector.log

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

17 REPLIES
Silver

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

I believe you've listed your own solution in your description: server 2003 ent nics .

LMS 3.0 on windows doesnt like more than a single NIC. Disable the secondary one.

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

Let me try this...i disable it in windows and reboot

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

Still no go....

Cisco Employee

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

These errors indicate a problem with the DfmServer processes. What errors do you see in the NMSROOT\objects\smarts\local\logs\brstart.log, DFM.log, and DFM1.log?

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

let me check the files when i am back in the office (i think on monday)

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

------------------------------

dfm1.log

[12-Jan-2008 07:51:35+640ms] t@6524

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:51:35+640ms] t@6524

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to ?1?: From

?2? ?3? pid=?4? IP=?5? ?6?

Cannot connect to DM Broker at 'panther:9002/dmbroker': Unable to authenticate

[12-Jan-2008 07:51:35+640ms] t@6524

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:51:35+640ms] t@6524

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to ?1?: From

?2? ?3? pid=?4? IP=?5? ?6?

[12-Jan-2008 07:51:38+515ms] t@6736 InCharge Framework

ASL-W-ERROR_RULE_SOURCE-While executing rule set

'C:\CSCOpx\objects\smarts\rules\import.asl'

ASL-ERROR_ACTION-While executing action at:

ASL-CALL_STACK_RULE- RuleName: CALL_PARAMS, Line: 49

ASL-CALL_STACK_RULE- RuleName: CALL_OPERATION, Line: 34

ASL-ERROR_INVOKE-While attempting to invoke operation 'start' of object

'MR_Object::DFM-DaemonMgr-Driver'

ASL-ERROR_RULE_INIT-While initializing rule set

ASL-ERROR_FILE_OPEN-Could not open rule set 'dfm/DFM1-cmf-dmgr.asl'

-ENOENT-No such file or directory

[12-Jan-2008 07:51:54+593ms] t@7244

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:51:54+593ms] t@7244

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to ?1?: From

?2? ?3? pid=?4? IP=?5? ?6?

[12-Jan-2008 07:52:04+593ms] t@7244

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:52:04+593ms] t@7244

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to ?1?: From

?2? ?3? pid=?4? IP=?5? ?6?

[12-Jan-2008 07:52:19+609ms] t@7244

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:52:19+625ms] t@7244

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to ?1?: From

?2? ?3? pid=?4? IP=?5? ?6?

CMF_ProcessManager::ProcessNextMessage() -- Non-ShutdownRequest

CMF_ProcessManager::ProcessNextMessage() -- Non-ShutdownRequest

[12-Jan-2008 07:52:41+656ms] t@7244

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:52:41+671ms] t@7244

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to ?1?: From

?2? ?3? pid=?4? IP=?5? ?6?

CMF_ProcessManager::ProcessNextMessage() -- Non-ShutdownRequest

[12-Jan-2008 07:53:14+671ms] t@7244

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:53:14+671ms] t@7244

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to ?1?: From

?2? ?3? pid=?4? IP=?5? ?6?

[12-Jan-2008 07:54:03+671ms] t@7244

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:54:03+671ms] t@7244

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to ?1?: From

?2? ?3? pid=?4? IP=?5? ?6?

any idea?

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

brstartl.log

[12-Jan-2008 07:51:33+453ms]

RSRV-N-BRSTARTED-Broker started on panther:9002

V3.0(69550), 07-Feb-2007 09:56:24 - Build 12

CW2K-Register Broker to CW2000

CW2K-CW2000_ProcessManager::dMgrInit() for DfmBroker

CW2K-CW2000_ProcessManager::sendOkMsg(DFM broker Running)

CW2K-CW2000_ProcessManager::waitForShutdown()

[12-Jan-2008 07:52:08+484ms] t@6384 HTTP #1

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:52:08+484ms] t@6384 HTTP #1

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to dmbroker:

From panther Java pid=--- IP=127.0.0.1:1515

[12-Jan-2008 07:52:10+265ms] t@6388 HTTP #2

AUTH-E-EWRITESTREAM-While checkFeature was writing to

"C:\CSCOpx\objects\smarts\bin\system\sm_authority.exe " encountered error:

Bad file descriptor

[12-Jan-2008 07:52:10+265ms] t@6388 HTTP #2

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to dmbroker:

From panther Java pid=--- IP=127.0.0.1:1527

...

...

...

much of these

[12-Jan-2008 07:52:25+093ms] t@6388 HTTP #2

AUTH-E-STREAMFAILURE-Due to stream failure, unsuccessful login to dmbroker:

From panther Java pid=--- IP=127.0.0.1:1791

Cisco Employee

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

This indicates you have .NET 2.0 SP1 installed, and you are running into CSCsm04957. The workaround is to uninstall .NET 2.0 SP1 from the Add/Remove programs control panel, then restart crmdmgtd.

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

ok i try this!

thanks!

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

hey jclarke

actually the errors are gon but i still cannot find devices:

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

java.net.SocketException: Software caused connection abort: send

at java.net.PlainSocketImpl.socketSendUrgentData(Native Method)

at java.net.PlainSocketImpl.sendUrgentData(PlainSocketImpl.java:541)

at java.net.Socket.sendUrgentData(Socket.java:922)

at com.smarts.net.JI_FlowTCP$SenderThread.run(JI_FlowTCP.java:424)

Reading file :C:/CSCOpx\objects\smarts\conf\clientConnect.conf

Reading file :C:/CSCOpx\objects\smarts\conf\clientConnect.conf

java.lang.NullPointerException

at com.cisco.nm.xms.ogs.kilner10.virtualasa.VASACompositeRuleExpression.(VASACompositeRuleExpression.java:113)

at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)

at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(NativeConstructorAccessorImpl.java:39)

at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(DelegatingConstructorAccessorImpl.java:27)

at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Constructor.java:494)

at com.cisco.nm.xms.ogs.asa.RuleConverterImpl.convertEnumToComposite(RuleConverterImpl.java:399)

at com.cisco.nm.xms.ogs.asa.RuleConverterImpl.createValidateRuleExpression(RuleConverterImpl.java:206)

at com.cisco.nm.xms.ogs.asa.RuleHandlerFactory.createValidateRuleExpression(RuleHandlerFactory.java:186)

at com.cisco.nm.xms.ogs.asa.ASABaseImpl.validateRule(ASABaseImpl.java:484)

at com.cisco.nm.xms.ogs.server.GroupCacheImpl.validateRule(GroupCacheImpl.java:474)

at com.cisco.nm.xms.ogs.server.OGSImpl.validateRule(OGSImpl.java:835)

at com.cisco.nm.xms.ogs.server.OGSImpl.modifyGroup(OGSImpl.java:304)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

in

DFSMOGSServer.log

:-/

Cisco Employee

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

This looks like a problem with some daemons not starting. Please post the output of pdshow.

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

Process= Tomcat

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 1760

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:53:31

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= Apache

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 2056

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:53:38

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= TomcatMonitor

State = Running normally

Pid = 224

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:53:39

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Tomcat Server up

Process= RmeOrb

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4324

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:04

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= RmeGatekeeper

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4436

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:08

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= EDS

State = Running normally

Pid = 4588

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:12

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Initialization complete

Process= EDS-TR

State = Never started

Pid = 0

RC = 0

Signo = 0

Start = N/A

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Not applicable,

Process= RMEDbEngine

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4712

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:24

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= RMEDbMonitor

State = Running normally

Pid = 4796

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:28

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DbMonitor Running Normally.

Process= RMECSTMServer

State = Running normally

Pid = 4820

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:29

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = RMECSTMServer started.

Process= Proxy

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4864

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:33

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= ProcSysBus

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4872

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:36

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= OpsxmlDbEngine

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4948

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:42

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= OpsxmlDbMonitor

State = Running normally

Pid = 5032

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:46

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DbMonitor Running Normally.

Process= OpsXMLRuntime

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 5040

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:48

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= LicenseServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 5180

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:48

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

Process= IpmDbEngine

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 5188

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:50

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= IpmDbMonitor

State = Running normally

Pid = 5448

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:54

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DbMonitor Running Normally.

Process= INVDbEngine

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 5632

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:54:57

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= INVDbMonitor

State = Running normally

Pid = 5924

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:01

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DbMonitor Running Normally.

Process= FHPurgeTask

State = Never started

Pid = 0

RC = 0

Signo = 0

Start = N/A

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Not applicable,

Process= FHDbEngine

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 5932

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:03

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= FHDbMonitor

State = Running normally

Pid = 6016

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:07

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DbMonitor Running Normally.

Process= ESS

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 6044

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:08

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= EssMonitor

State = Running normally

Pid = 6120

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:12

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = ESS is fully up now !

Process= ICServer

State = Running normally

Pid = 1160

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:14

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = ICServer started.

Process= PMServer

State = Running normally

Pid = 1252

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:14

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = PMServer is up and running

Process= SyslogCollector

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4144

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:18

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= EPMDbEngine

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 220

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:22

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= EPMDbMonitor

State = Running normally

Pid = 5304

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:26

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DbMonitor Running Normally.

Process= EPMServer

State = Running normally

Pid = 4728

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:26

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = EPMServer is up and running

Process= FHServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 6160

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:30

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= diskWatcher

State = Running normally

Pid = 6180

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:30

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = diskWatcher initialized OK.

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

Process= DFMMultiProcLogger

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 6188

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:30

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= DFMLogServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 6196

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:30

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= DFMCTMStartup

State = Administrator has shut down this server

Pid = 0

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:30

Stop = 14.01.2008 08:56:38

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= DfmBroker

State = Running normally

Pid = 6236

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:30

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DFM broker Running

Process= DfmServer

State = Running normally

Pid = 6636

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:34

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DFM server Running

Process= DfmServer1

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 6644

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:34

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= DeviceDiscovery

State = Never started

Pid = 0

RC = 0

Signo = 0

Start = N/A

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Not applicable,

Process= CSRegistryServer

State = Running normally

Pid = 6652

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:34

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = CSRegistryServer is running in other process

Process= CmfDbEngine

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 6660

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:36

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= CmfDbMonitor

State = Running normally

Pid = 7316

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:40

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DbMonitor Running Normally.

Process= DCRServer

State = Running normally

Pid = 7356

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:41

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = DCRServer is up and running

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

Process= CMFOGSServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 7688

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:53

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= CampusOGSServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 7840

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:57

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= ConfigMgmtServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 7848

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:57

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= EssentialsDM

State = Running normally

Pid = 7856

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:55:57

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = RME Device Management started.

Process= NCTemplateMgr

State = Running normally

Pid = 4276

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:01

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = NCTemplateMgr started.

Process= NetShowMgr

State = Running normally

Pid = 4660

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:01

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = NetShowMgr started.

Process= IPMOGSServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4124

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:01

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= RMEOGSServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4160

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:01

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= TISServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 4132

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:01

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= DFMOGSServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 5120

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:05

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= InventoryCollector

State = Running normally

Pid = 8552

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:09

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = InventoryCollector is up and running

Process= Interactor

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 8972

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:13

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= InventoryCollector1

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 8980

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:13

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

Process= Interactor1

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 9552

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:17

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= NOSServer

State = Running normally

Pid = 9560

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:17

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = NOSServer is up and running

Process= PTMServer

State = Running normally

Pid = 9568

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:17

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Started Successfully

Process= EDS-GCF

State = Running normally

Pid = 9576

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:17

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = GCF Initialization complete at Mon Jan 14 08:56:21 CET 2008

Process= jrm

State = Running normally

Pid = 9584

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:17

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= CTMJrmServer

State = Running normally

Pid = 7476

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:21

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = CTMJrmServer started.

Process= ChangeAudit

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 8632

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:25

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= SyslogAnalyzer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 8652

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:25

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= DataPurge

State = Administrator has shut down this server

Pid = 0

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:25

Stop = 14.01.2008 08:56:57

Core = Not applicable

Info = DataPurge initialization completed at Mon Jan 14 08:56:57 CET 2008.

Process= IPMProcess

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 8736

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:25

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= ANIDbEngine

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 8640

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:29

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Application started by administrator request.

Process= ANIServer

State = Running with busy flag set

Pid = 10572

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:33

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = ANIServer started.

Process= UTMajorAcquisition

State = Never started

Pid = 0

RC = 0

Signo = 0

Start = N/A

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Not applicable,

Process= MACUHIC

State = Running normally

Pid = 10880

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:38

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Started.

New Member

Re: LMS 3.0.0 cannot find Devices

Process= UTLITE

State = Running normally

Pid = 10888

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:38

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Started.

Process= UTManager

State = Running normally

Pid = 10900

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:38

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Started.

Process= WlseUHIC

State = Running normally

Pid = 10908

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:38

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Started.

Process= AdapterServer1

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 10916

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:38

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

Process= AdapterServer

State = Program started - No mgt msgs received

Pid = 10924

RC = 0

Signo = 0

Start = 14.01.2008 08:56:38

Stop = Not applicable

Core = Not applicable

Info = Server started by admin request

408
Views
0
Helpful
17
Replies
CreatePlease to create content