Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

LMS 3.0 Issue with Archiving

Hi

I have an issue with lms 3.0 for archiving.

I had done a credential verification test.It is pass for some devices like cisco 4948,3750 etc.But i am not able to verify for core switches like 6500 and 4500.

Also when i try to archive for these(6500 and 4500) its showing disabled in the selection field.

I am able to collect inventory and archive for 4948 ,3750 switches.

As of my understanding inventory is collecting using snmp string and archive is using telnet credential.

When i test credential verification for telnet all devices is showing pass.

But snmp v1 is fail for 6500 and 4500.All other devices is showing pass.

Also i have an issue with snmp v3 on all devices.Its only detecting snmp v1 string only.

Pls find attached commands which i used for snmpv1 and v3

14 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Post a list of all files under NMSROOT/MDC/tomcat/webapps/rme/WEB-INF/lib/pkgs.  What version of RME do you have?

New Member

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Hi Clark

Thanks for replying

Pls find attached the list of files.I had taken screen shots on it.

We are using 4.1.0 for RME

Cisco Employee

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Post the dcmaservice.log and NMSROOT/MDC/tomcat/logs/stdout.log and stderr.log after bringing up the device selector a sync archive job.

New Member

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Hi clark

I think you had understood my problem.

I am not able to archive 6500 and 4500 but rest all switches i am able to archive.There is no option to select these devices in RME.Its is in disable state.

Pls find attached the logs.

Cisco Employee

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Sorry, I needed the dcmaclient.log not the service log.

New Member

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

pls find attached

Cisco Employee

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Did you collect this log immediately after reproducing the problem?

New Member

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

I think u didnt understand my issue.

Pls find attached screen shot.I am infront of lms now.

You can see some devices i am not able to select.

Those are 6500 and 4500

Cisco Employee

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Yes, this is what I understood your issue to be.  I wanted you to reproduce this, then immediately post the dcmaclient.log.  Is that what you did?

New Member

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

yes that what we did

New Member

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Also FYI

This is a new installation.

From begining onwards the issue started

Cisco Employee

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

What are the sysObjectIDs of the devices which are not selectable?  What versions of the Cat6000IOS and Cat4000IOS device packages do you have?  You can find out the package versions under Common Services > Software Center > Device Update.

New Member

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Sorry i am not able to give the requested detail.

I am now upgrading lms 3.0 to december update 3.0.1.

Now its in stopping crmdmgtd state for a long time.

Did you have faced these problem before.

Cisco Employee

Re: LMS 3.0 Issue with Archiving

Start a new thread for your upgrade issue.

313
Views
0
Helpful
14
Replies