Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

LMS 3.1 all config related operations failing

Recently there was an upgrade done from LMS 3.0 to LMS 3.1. In the LMS 3.0 there was a problem with the Inventory collection (Inventory collection jobs failing). After the upgrade the Inventory is OK, however the Config Polling, Config Collection or ArchiveMgmt all failing withthe following status for all the devices:

Protocol ==> Unknown / Not Applicable

Selected Protocols with order ==> Telnet,TFTP,SSH,HTTPS

Execution Result:

Unable to get results of job execution for device. Retry the job after increasing the job result wait time using the option:Resource Manager Essentials -> Admin -> Config Mgmt -> Archive Mgmt ->Fetch Settings

Enabling ArchiveMgmt job manually for a single device and have the app log for the ArchiveMgmt set to DEBUG gives the following:

Fri Oct 10 15:20:59 EDT 2008 ],DEBUG,[Thread-5],com.cisco.nm.rmeng.dcma.configmanager.ConfigManager,getStatusOfRequest,468,Total devices due for reqId = 1223664349663 is 1

[ Fri Oct 10 15:21:04 EDT 2008 ],DEBUG,[Thread-5],com.cisco.nm.rmeng.dcma.configmanager.ConfigManager,getStatusOfRequest,468,Total devices due for reqId = 1223664349663 is 1

[ Fri Oct 10 15:21:09 EDT 2008 ],DEBUG,[Thread-5],com.cisco.nm.rmeng.dcma.configmanager.ConfigManager,getStatusOfRequest,468,Total devices due for reqId = 1223664349663 is 1

[ Fri Oct 10 15:21:14 EDT 2008 ],DEBUG,[Thread-5],com.cisco.nm.rmeng.dcma.configmanager.ConfigManager,getStatusOfRequest,468,Total devices due for reqId = 1223664349663 is 1

The job itself sits in RMEJobs as running and cannot be stopped from the GUI, only via jobcli

Thanks for any imput on the problem

2 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 3.1 all config related operations failing

It looks like there is a problem with ConfigMgmtServer. Troubleshooting that is not a straight-forward thing. You should open a TAC service request to get the instructions. However, to unwedge the process, simply restart it:

pdterm ConfigMgmtServer

pdexec ConfigMgmtServer

Then run your config jobs.

New Member

Re: LMS 3.1 all config related operations failing

Thanks Joe, the restart of the Config process fixed the problem.

If this happens again, will open a case

Thanks

146
Views
0
Helpful
2
Replies