Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

I just upgraded DFM to 3.1.3. When I look at the DFM portal page, the DFM Device Status says "Cannot retrieve Device Summary. Please see the DeviceManagement.log file for more information" I have looked at the log but I have no idea what it means. Please see the attachment.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Like I said, it may have been a timing issue. The daemons can take up to 30 minutes to fully initialize. Logging in to LMS before that can cause weird behavior.

14 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

There appears to be a process problem. Please post the output of the pdshow command.

New Member

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Joe,

Here is the output of pdshow.

Thanks, Troy

Cisco Employee

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

This looks fine. Post the NMSROOT/log/dfmLogs/TIS/TISServer.log.

New Member

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Here are the entries from today in TISServer.log. The rest of the info in the log is from months ago. If you want the whole thing, let me know.

15-Apr-2009|02:00:04.171|ERROR|TISServer|Thread-7|{TISDeviceOperationImpl}||.|Another bulk rediscover with id:6056 is already started in less than the required gap:5 mins

15-Apr-2009|09:13:20.851|ERROR|TISServer|main|{TISSchemaManager}||.|Auto mode value is true

15-Apr-2009|09:40:39.543|ERROR|TISServer|main|{TISSchemaManager}||.|Auto mode value is true

15-Apr-2009|09:56:15.563|ERROR|TISServer|main|{TISSchemaManager}||.|Auto mode value is true

Cisco Employee

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Is the problem still occurring now? It looks like things have settled.

New Member

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Still showing the same thing on the DFM page. Please see the attachment.

Cisco Employee

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Can you launch DFM > Device Management > Discovery Status?

New Member

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Yes, it opens fine and shows the Last Discovered time of 15-Apr-2009 02:02:xx for all the devices except two 4402's that show up as Unknown and always have because they aren't supported.

Cisco Employee

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Then this just may be a sync problem with the portal. Try removing and re-adding that portlet.

New Member

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Ok, I just logged with the SIU account and it looks fine. Maybe something happened with ACS integration when I did the upgrade?.? Should I re-register apps with ACS?

Cisco Employee

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

This should not be necessary. I would go back through ACS, though, and verify your user has all of the required permissions, and access to all of the required devices.

New Member

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Went through ACS and everything looks good. Now, I've had the DFM portal open for the last 30 minutes and the Device status just started working. So I guess it's good to go.

Cisco Employee

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Like I said, it may have been a timing issue. The daemons can take up to 30 minutes to fully initialize. Logging in to LMS before that can cause weird behavior.

New Member

Re: LMS 3.1->DFM upgraded to 3.1.3

Joe,

Here is the output of pdshow.

Thanks, Troy

220
Views
0
Helpful
14
Replies
CreatePlease login to create content