Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

Our RME Jobs in general are hanging or taking an extremely long time and failing.

A recent example is an archive sync job for 6 devices that took over 6 hours and failed. Fetch setting timeout is set at 120 seconds per device. How can I troubleshoot this?

  • Network Management
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

That is the right file to be patched. The MD5 checksum of the file with all of the patches is 326986eef9c9e46801a8623014ddd07e. The file should be installed to NMSROOT/MDC/tomcat/webapps/rme/WEB-INF/lib. Make sure you named the backup of the original file xdi.jar.orig.

9 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

This is most likely one of the following known bugs: CSCsx24218, CSCsv95235, and/or CSCsw88378. A patch for all is available by contacting the TAC. They are all triggered if you are using SSHv2 to fetch the configs.

New Member

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

I did open a case with TAC (SR 611452229) and referred them to this thread. They provided me with an updated xdi.jar file.

I put that new file in place per the instructions and restarted the crmdmgtd but still have the problem.

Was that the patch to which you are referring, or is there something else?

Cisco Employee

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

That is the right file to be patched. The MD5 checksum of the file with all of the patches is 326986eef9c9e46801a8623014ddd07e. The file should be installed to NMSROOT/MDC/tomcat/webapps/rme/WEB-INF/lib. Make sure you named the backup of the original file xdi.jar.orig.

New Member

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

That's the location. I created the backup as you have it listed. I'm not sure how to validate the checksum. File size is 5,011,227 bytes

Cisco Employee

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

This is not the correct file. The correct file has a byte size of 5,011,319 bytes. You will also need to download an md5 checksum tool from the Internet. Just do a Google search, they are easy to find.

New Member

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

OK, I've definitely got the wrong one. The MD5 checksum for this file is F975E723E3DFE8FA18AF49A5F619BC9B

Can you post the correct file? It took a day and a half to get the wrong one from TAC.

Thanks.

Cisco Employee

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

I cannot post code to Netpro. Your engineer should be able to find the correct file as it has been provided to a number of other customers. They can escalate the SR if need be.

New Member

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

I received the correct xdi.jar from TAC and it seems to have resolved my issue. I will know for certain once I attempt a job with a large number of devices. I've pushed configs to 10 devices so far without issue. Thanks for your help.

Cisco Employee

Re: LMS 3.1 RME Jobs taking a long time then hanging or failing

Yes, your engineer contacted me, and I provided my xdi.jar.

188
Views
0
Helpful
9
Replies
This widget could not be displayed.