Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

LMS 3.2 baseline template not working

I am testing some simple queries using LMS 3.2  baseline templates.

I want to check if CDP is disabled on all FastEtherner interfaces,

Name: fastethernet     SubMode: Yes       isPrerequisite: No
Ordered : No     Prerequisite-Commandset  : none     Parent: none
  interface   FastEthernet[#.*#] 
  +   no   cdp   enable

I applied this compliance check on a switch which has interfaces where cdp is enabled. The result still says No Non-Compliant Commands.

Similary, I am testing if "dhcp snooping" is untrusted on all the interfaces.

Name: dhcpsnooptrust     SubMode: Yes       isPrerequisite: No
Ordered : No     Prerequisite-Commandset  : none     Parent: none
  interface[#.*#]
  -   ip   dhcp   snooping   trust

When applied to a device which has some interfaces with "dhcp snooping" trusted, the result still says No Non-Compliant Commands.

What I am missing here ?

Thanks,

Sharad

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 3.2 baseline template not working

Your submodes are wrong.  Try:

Submode : interface [#FastEthernet.*#]

Submode : interface [INTF]

New Member

Re: LMS 3.2 baseline template not working

Hi Joe,

The first submode worked with your modification.

For the second submode, I used space after "interface",

interface [#.*#]

and it worked after that.

Thanks,

Sharad

Cisco Employee

Re: LMS 3.2 baseline template not working

Yes, I had a space in there.  You used a regexp, but my example would have worked as well.

323
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content