Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

LMS 3.2: device update or software update fails.

Hi All,

I just did a virgin install of LMS 3.2 on Windows 2008 SP2.

After installation, downloaded all the patches and installed them on top of the fresh install. This is the list of installed patches:

CS:

cs331-win-CSCtn86202-0

cwcs-win-CSCtg46847-K9

cwcs33-win-CSCsy14799

cwcs33-win-CSCtc38080

cwcs33-win-CSCtd01597-K9

cwcs33-win-CSCtd07131-0

cwcs33-win-CSCti41352

cwcs33-win-CSCtj01051

cwcs33-win-CSCtj20850-1.0

cwcs331-win-CSCtr77570-0

cwcs331-win-Oct2011-su1-0

cwcs331-win-Oct2011-su2-0

cwcs33x-win-CSCto46927-0

CM:

cwcm5.2.1-win-CSCtl10414-0

cwcm5_2_1_win

RME:

rme4_3_1_win

rme4.3.1-win-CSCsz32320-1.0

rme4.3.1-win-CSCsz367951.0

rme4.3.1-win-CSCta761471.0

rme4.3.1-win-CSCtb169251.0

rme4.3.1-win-CSCtd268360

rme4.3.1-win-CSCte717641.0

rme4.3.1-win-CSCtg317101.0

rme4.3.1-win-CSCth432861

rme4.3.1-win-CSCtj03361-1.0

rme4.3.1-xdi-win-CSCte95623

DFM:

dfm3.2-win-CSCta56151

dfm3.2-win-CSCtb87449

dfm3.2-win-CSCtj572681.0

When trying to do a device update from CS, I get the following error:

Error while downloading package information from Cisco.com for the selected  products. See the d:/CSCOpx/log/psu.log file for details.

No filters or proxies are in place. Any idea what this is causing?? TIA!

psu.log shows me this:

[ Thu Nov 10 10:38:23 CET 2011 ] INFO   [SecurityHandler : getCSProxyLogin]  : No proxy User Name configured

[ Thu Nov 10 10:38:23 CET 2011 ] INFO   [SecurityHandler : getCSProxyHost]  : No proxy Host configured

[ Thu Nov 10 10:38:34 CET 2011 ] INFO   [SecurityHandler : getCSProxyHost]  : No proxy Host configured

[ Thu Nov 10 10:38:34 CET 2011 ] INFO   [SecurityHandler : getCSProxyPort]  : No proxy port confgured

[ Thu Nov 10 10:38:36 CET 2011 ] INFO   [DevUpdate : performAdd]  : Validated Cisco.com credentials..

[ Thu Nov 10 10:38:36 CET 2011 ] INFO   [SecurityHandler : getCSProxyHost]  : No proxy Host configured

[ Thu Nov 10 10:38:36 CET 2011 ] INFO   [SecurityHandler : getCSProxyPort]  : No proxy port confgured

[ Thu Nov 10 10:38:36 CET 2011 ] INFO   [DownloadManager : queryAllPkgs]  : Going to collect download packages...

[ Thu Nov 10 10:38:36 CET 2011 ] ERROR  [CcoDownloadAdapter : getXmlFileList]  : failed to connect to Cisco.com:RespCode=404, RespMsg=Not Found

[ Thu Nov 10 10:38:36 CET 2011 ] ERROR  [RemoteRepSync : downloadPsuHeadersAsXml]  : VDSException thrown com.cisco.nm.xms.vds.VDSException: CcoDownloadAdapter::getXmlFileList():Exception:CcoDownloadAdapter::getXmlFileList():failed to connect to Cisco.com.

[ Thu Nov 10 10:38:36 CET 2011 ] ERROR  [ViewRemoteAndInstalledPkg : getRemoteAndInstalledPkg]  : VDSException while downloading headers from Cisco.com

com.cisco.nm.xms.vds.VDSException: CcoDownloadAdapter::getXmlFileList():Exception:CcoDownloadAdapter::getXmlFileList():failed to connect to Cisco.com.

    at com.cisco.nm.xms.psu.downloadmgmt.RemoteRepSync.downloadPsuHeadersAsXml(RemoteRepSync.java:559)

    at com.cisco.nm.xms.psu.downloadmgmt.RemoteRepSync.getAllPackagesFor(RemoteRepSync.java:991)

    at com.cisco.nm.xms.psu.downloadmgmt.DownloadManager.queryAllPkgs(DownloadManager.java:1191)

    at com.cisco.nm.xms.psu.ui.gui.model.ViewRemoteAndInstalledPkg.getRemoteAndInstalledPkg(ViewRemoteAndInstalledPkg.java:170)

    at com.cisco.nm.xms.psu.ui.gui.model.action.DevUpdate.performAdd(DevUpdate.java:1032)

    at com.cisco.nm.xms.psu.ui.gui.model.action.DevUpdate.perform(DevUpdate.java:555)

    at org.apache.struts.action.ActionServlet.processActionPerform(ActionServlet.java:1786)

    at org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1585)

    at org.apache.struts.action.ActionServlet.doPost(ActionServlet.java:509)

    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:709)

    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)

    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)

    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)

    at com.cisco.nm.cmf.util.AccessLogFilter.doFilter(AccessLogFilter.java:128)

    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:202)

    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)

    at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:213)

    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:178)

    at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:126)

    at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)

    at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:107)

    at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:148)

    at org.apache.jk.server.JkCoyoteHandler.invoke(JkCoyoteHandler.java:199)

    at org.apache.jk.common.HandlerRequest.invoke(HandlerRequest.java:282)

    at org.apache.jk.common.ChannelSocket.invoke(ChannelSocket.java:754)

    at org.apache.jk.common.ChannelSocket.processConnection(ChannelSocket.java:684)

    at org.apache.jk.common.ChannelSocket$SocketConnection.runIt(ChannelSocket.java:876)

    at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool.java:684)

    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

Everyone's tags (4)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

LMS 3.2: device update or software update fails.

I assume that in your case you could have a problem with the sequence of the patch installation. You should have installed cwcs33x-win-CSCto46927-0 as the last patch because there is at least one (CSCtj20850) wich reverts the settings of the patch for Bug CSCto46927 - i.e. re-install cwcs33x-win-CSCto46927-0 and see if it is working.

2 REPLIES

LMS 3.2: device update or software update fails.

I assume that in your case you could have a problem with the sequence of the patch installation. You should have installed cwcs33x-win-CSCto46927-0 as the last patch because there is at least one (CSCtj20850) wich reverts the settings of the patch for Bug CSCto46927 - i.e. re-install cwcs33x-win-CSCto46927-0 and see if it is working.

New Member

LMS 3.2: device update or software update fails.

Hi Martin,

That did the trick! Thanks a lot.

Cheers,

Vincent

2029
Views
5
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content