Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

LMS 3.2/RME 4.3 - Partially Successful

Hello,

Suddenly, the Out-of-Sync Summary is showing a big list of devices. When I force a Sync Archive on any device it fails with

RUNNING

CM0057 PRIMARY RUNNING Config fetch SUCCESS, archival failed for ASA Cause: CM0002: Could not archive config Cause: Device may not be reachable, may be in suspended state of credentials may be incorrect.

What could be the reason.

Thanks.

4 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 3.2/RME 4.3 - Partially Successful

Post the dcmaservice.log.

New Member

Re: LMS 3.2/RME 4.3 - Partially Successful

I ran a sync job for one device which failed and the relevant log is attached.

Cisco Employee

Re: LMS 3.2/RME 4.3 - Partially Successful

The archive is corrupt for this device. RME is expecting to see files under D:/CiscoWorks_Configs_Backup/devfiles/22/, but they do not exist. Assuming this is the correct config archive location, make sure the permissions allow for the casusers group to have full control, and that there is enough space on this drive. If that checks out, remove this device from RME, then re-add it.

New Member

Re: LMS 3.2/RME 4.3 - Partially Successful

It is working now.

It was pointing to wrong (old) location.

Thanks.

267
Views
0
Helpful
4
Replies