Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

LMS 3.2 RME Device Update failed

Hello experts,

I got a new error on my LMS 3.2 with RME 4.3.1

I can´t install any of the RME Device updates.

e.g. : "Installation failed for product [Resource Manager Essentials] with message : com.cisco.nm.xms.psu.packagemgmt.InstallerException: Repository in use. Another Package Support Updater client session may be modifying device support."

I looked up for a .lock file in my CW dir but there is no one.

NMSROOT/Psu.Lock and NMSROOT/www/classpath/com/cisco/nm/xms/psu/Psu.Lock does not exist.

There are no other .lock files in the CW dir and subdirs.

I attatched a psu.log file. Maybe u will see the failure.

What I tried:

- Restart daemon

- install from cisco.com

- install from local dir

... everytime the package installation failed.

Bye,

Patrick

Everyone's tags (3)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: LMS 3.2 RME Device Update failed

Your package repository has been corrupted.  TAC can provide a procedure to recover from this corruption.  The following DOC indicates why this can happen and has suggestions on how to avoid these problems from re-occuring.

5 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 3.2 RME Device Update failed

Please post your rme*.map files under NMSROOT/www/classpath/com/cisco/nm/xms/psu/maps/.

New Member

Re: LMS 3.2 RME Device Update failed

Hey Joel,

here they are.

Bye,

Patrick

Cisco Employee

Re: LMS 3.2 RME Device Update failed

Your package repository has been corrupted.  TAC can provide a procedure to recover from this corruption.  The following DOC indicates why this can happen and has suggestions on how to avoid these problems from re-occuring.

New Member

Re: LMS 3.2 RME Device Update failed

Hey,

thx for your answer.

I will try to find someone who could open a TAC  for me cause I don´t have access to it =/ .

Could I copy those two files from a Server with a clean installation to my Server? That would be much easier for me.

Bye,

Patrick

Cisco Employee

Re: LMS 3.2 RME Device Update failed

You will need an identical server (RME 4.3.1) with an updated/healthy package repository.  If you have that, you can follow these steps to regenerate maps:

1. Shutdown daemons:

net stop crmdmgtd

2. On the bad server, delete all .zip files under the two RME package repositories:

NMSROOT\www\classpath\com\cisco\nm\xms\psu\pkgs\rme

NMSROOT\MDC\tomcat\webapps\rme\WEB-INF\lib\pkgs

3. Copy all of the packages under one of the above locations on the good server to both of these locations on the bad server.

4. Delete your bad rme*.map files under NMSROOT/www/classpath/com/cisco/nm/xms/psu/maps/ and replace them with the good ones.

5. Restart daemons:

net start crmdmgtd
1608
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content