Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

LMS 3 installation issue solaris10

Hi,

Customer has error messages during LMS 3 installation, here some examples:

INFO: Copying to /opt/CSCOpx/www/classpath/com/cisco/nm/xms/psu//adpaters/lmsportal/

ld.so.1: perl: fatal: libstdc++.so.3: open failed: No such file or directory

Killed

ERROR: attribute verification of </opt/CSCOpx/MDC/tomcat/webapps/cwportal/db/portal.properties> failed

pathname does not exist

ERROR: attribute verification of </opt/CSCOpx/MDC/tomcat/webapps/cwportal/db/portal.script> failed

pathname does not exist

Thanks,

4 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS 3 installation issue solaris10

It sounds like Common Services did not install properly. Was a previous installation aborted?

At this point, you should uninstall what you have, then start from scratch. Make sure you have a recent Solaris 10 patch cluster loaded. I know August 07 or later works very well. Then reinstall from a locally attached DVD drive.

New Member

Re: LMS 3 installation issue solaris10

Hi,

Do you think that clean_system.sh scritp works with LMS 3.0.1 ? So, I can ask to the customer to try it.

Cisco Employee

Re: LMS 3 installation issue solaris10

Yes, clean_system.sh will work with LMS 3.0, but it will miss the CWA directory under /etc. Be sure to remove /etc/opsxml when clean_system.sh is done.

New Member

Re: LMS 3 installation issue solaris10

In fact, customer install LMS with a home script which works with expect command. Installation fails because home script fails!

Now that's ok.

183
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content