Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

LMS 4.0.1 reinitdb.pl doesn't work

Hello,

I have upgraded and migrated the data from LMS 3.2 to LMS 4.0.1.

The User Tracking is active. Now I have a problem.

After the User Tracking Aquisition I have only complete new users in the database, not the other ones (learned in LMS 3.2).

The aquisition ends in error with "SQL Anywhere Error -193: Primary key for table 'NewMAC' is not unique."

I found in this Support Community, this is a problem with the User Tracking data migrated from LMS 3.2 and stale entries in the database.

I've tried to reinit the database with the command "perl reinitdb.pl -restore -ut". Here I got the message "USAGE: reinitdb.pl [options]...".

I tried "reinitdb.pl -restore -ut". The cursor jumped into the next row and a perl.exe-process was started. But nothing else happens, not even in the next few hours.

A new UT-Aquisition showed the same result as above.

The new LMS-Server is a Windows-2008-Server.

Has anyone any ideas, why the reinitdb.pl doesn't work?

Regards,

Kerstin Kolander

2 REPLIES
Cisco Employee

LMS 4.0.1 reinitdb.pl doesn't work

Hi Kerstin,

try to specify the full path for the perl.exe (the file is under $NMSRoot\bin directory) in the command. If still problem, please post the full output of the commands.

Svetlana

New Member

LMS 4.0.1 reinitdb.pl doesn't work

Hi Svetlana,

thanks for your post. The User Tracking is now working. I think, the database was reinitialized

although I have not get proper output.

Kerstin

509
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content