Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

LMS 4.1 new install win2008: swim repository directory missing

Hi all

I have just installed LMS 4.1 on a Win2008serverR2.

Getting started and discovery are OK.

Then I tried to configure all parameters under the Admin Menu.

I have a problem with SWIM : the "repository" directory does not exist !!!

I also tried to import an IOS file into the repository : no way.

How to check what's wrong?

How to rebuild the missing directory?

3 REPLIES

LMS 4.1 new install win2008: swim repository directory missing

In c:\ on the server you find a log of the install of LMS.

That is a good place to start.

Cheers,

Michel

New Member

LMS 4.1 new install win2008: swim repository directory missing

Hi all

Finally, since the "CSCOpx\files\rme\repository" directory did not exist, I manually created it.

At that point, I was still unable to import IOS into the repository.

TAC support solved it : the "CSCOpx\htdocs\swimtemp" directory was missing too.

After having manually recreated it + verification of full casuser permissions + restart, the problem was gone.

Useful log : CSCOpx\log\swim_debug.log

Regards

Caroline

LMS 4.1 new install win2008: swim repository directory missing

Thanks for posting the solution.

I guess the LMS installation log missed the failed creation of these directories?

I hope everything else is OK wtih your LMS.

Cheers,

Michel

308
Views
0
Helpful
3
Replies