Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

LMS2.5.1 install problems

Anyone seen this error before when starting the processes:

Aug 15 23:55:29 GOWATSRV02 dmgt[2793]: [ID 851568 local0.info] #3007:TYPE=INFO:Started application(Tomcat) "/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh run" pid=2913.

Aug 15 23:55:33 GOWATSRV02 dmgt[2793]: [ID 111377 local0.info] #3007:TYPE=INFO:Started application(Tomcat) "/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh run" pid=2929.

Aug 15 23:55:37 GOWATSRV02 dmgt[2793]: [ID 175883 local0.info] #3007:TYPE=INFO:Started application(Tomcat) "/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh run" pid=2945.

Aug 15 23:55:41 GOWATSRV02 dmgt[2793]: [ID 882407 local0.info] #3007:TYPE=INFO:Started application(Tomcat) "/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh run" pid=2961.

Aug 15 23:55:45 GOWATSRV02 dmgt[2793]: [ID 142216 local0.info] #3007:TYPE=INFO:Started application(Tomcat) "/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh run" pid=2977.

Aug 15 23:55:49 GOWATSRV02 dmgt[2793]: [ID 206722 local0.info] #3007:TYPE=INFO:Started application(Tomcat) "/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh run" pid=2993.

Aug 15 23:55:53 GOWATSRV02 dmgt[2793]: [ID 447008 local0.info] #3007:TYPE=INFO:Started application(Tomcat) "/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh run" pid=3009.

Tomcat won't start after installing. Help!

2 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS2.5.1 install problems

Can you check the following:

ls -l /opt/CSCOpx/MDC/etc/regdaemon.xml

If this is 0 in size then you may need to contact TAC to get a clean copy of the regdaemon.xml

New Member

Re: LMS2.5.1 install problems

No, I already saw the posts on this bug, but does not seem to be the problem I have. for some reason cygwin does not install when I install Common Services, therefore the command:

/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh run does not run (called by the daemon manager) and I get the following:

[GOWATSRV02]# /opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh

/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh: cygpath: not found

/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh: system: not found

/opt/CSCOpx/MDC/tomcat/bin/catalina.sh: QIBM_MULTI_THREADED=Y: is not an identifier

I modified the catalina.sh script and removed the commented the lines out:

# For Cygwin, ensure paths are in UNIX format before anything is touched

# if $cygwin; then

# [ -n "$JAVA_HOME" ] && JAVA_HOME=`cygpath --unix "$JAVA_HOME"`

# [ -n "$CATALINA_HOME" ] && CATALINA_HOME=`cygpath --unix "$CATALINA_HOME"`

# [ -n "$CATALINA_BASE" ] && CATALINA_BASE=`cygpath --unix "$CATALINA_BASE"`

# [ -n "$CLASSPATH" ] && CLASSPATH=`cygpath --path --unix "$CLASSPATH"`

# [ -n "$JSSE_HOME" ] && JSSE_HOME=`cygpath --path --unix "$JSSE_HOME"`

# fi

# For OS400

# if $os400; then

# Set job priority to standard for interactive (interactive - 6) by using

# the interactive priority - 6, the helper threads that respond to requests

# will be running at the same priority as interactive jobs.

# COMMAND='chgjob job('$JOBNAME') runpty(6)'

# system $COMMAND

# For Cygwin, switch paths to Windows format before running java

# if $cygwin; then

# JAVA_HOME=`cygpath --path --windows "$JAVA_HOME"`

# CATALINA_HOME=`cygpath --path --windows "$CATALINA_HOME"`

# CATALINA_BASE=`cygpath --path --windows "$CATALINA_BASE"`

# CATALINA_TMPDIR=`cygpath --path --windows "$CATALINA_TMPDIR"`

# CLASSPATH=`cygpath --path --windows "$CLASSPATH"`

# JSSE_HOME=`cygpath --path --windows "$JSSE_HOME"`

# fi

As they are not need for the Unix environment since the paths are already formatted correctly.

This seems to work at the moment although only just got it working. I am planning to open a tac case to see if Cisco have any ideas why cygwin does not install.

139
Views
5
Helpful
2
Replies