Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

LMS3.2/CWA1.2.0: Device troubleshooting -> Timed out

Hi,

Customer has LMS 3.2 on windows 2008. They have this issue since they have upgrade to LMS 3.2.

He has a multi-server config. Both master and slave have the same issue.

When trying to launch Device troubleshooting, cu has an error message "Error : Server Discovery timed out. Please try again later.".

We have enabled debug on CWA, you will find log file.

We have reinitialized cwa db only on master, I don't know if we need to reinit on slave.

I didn't find bugid for CWA.

Pdshow seems good.

Cu told me that they didn't change hostname.

Many thanks for your help,

Elisabeth

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: LMS3.2/CWA1.2.0: Device troubleshooting -> Timed out

Hi Elisabeth,

seems that you are hitting "CSCsw82367    CWA1.2:OpsXMLRuntime taking more time to come up. " Please try to restart CWAPublisher services or run CWAPublisher.exe manually after the daemons are up.

2 REPLIES
Cisco Employee

Re: LMS3.2/CWA1.2.0: Device troubleshooting -> Timed out

Hi Elisabeth,

seems that you are hitting "CSCsw82367    CWA1.2:OpsXMLRuntime taking more time to come up. " Please try to restart CWAPublisher services or run CWAPublisher.exe manually after the daemons are up.

New Member

Re: LMS3.2/CWA1.2.0: Device troubleshooting -> Timed out

Hi Svetlana,

You are right, I had opened a SR at tac and they gave me the same response .

Many thanks, Elisabeth

363
Views
5
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content