Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

LMS4.01 DFM cannot display faults


Hello


I have LMS 4.0.1 on a Win2003 server SP2


It is impossible to see faults with DFM.
When I go to Fault monitor menu, I have the massage : "Sorry an error occured"

Allthoug the Device Status is "Known" in the "Fault monitoring device admin"

I tried to reinitialize the 3 DFM DataBase.

 

Also there is a process which  never starts "EPMserver"

Each time I try to restart it , il have an error in file "EPMserver.log":

"Exception in thread "main" log4j:ERROR Could not connect to remote log4j server at [localhost]. We will try again later."


Could you please help me.

 

Michel Misonne

6 REPLIES
Cisco Employee

Hi Michel , Are you using

Hi Michel ,

 

Are you using chrome ? which browser you are using ?

Can you try Internet Explorer and see how it work.

 

======================

supported browser ::

Browser Requirements

Internet Explorer 8.0, 9.0 Standards Mode (Press F12 and select Standards Mode)

Firefox 8.0 and 9.0 for Windows

Note Only 32-bit IE and FF browsers are supported

===============

Thanks-

Afroz

***Ratings Encourages Contributors ***

 

Thanks- Afroz [Do rate the useful post] ****Ratings Encourages Contributors ****
New Member

Yes I used IE.But I think

Yes I used IE.

But I think that a process doesn't start ( EPMserver)  is not related to the Client browser.

Michel

Cisco Employee

Hi Michel, You have already

Hi Michel,

 

You have already re-init the  DFM database  but I think you have not removed the dfm.RPS files.

try to re-init again as given below:

==================================

.         Stop the Daemon Manager.

.         Execute the following command from CLI:

NMSRoot \bin\perl NMSRoot \bin\dbRestoreOrig.pl dsn=dfmInv dmprefix=INV

NMSRoot \bin\perl NMSRoot \bin\dbRestoreOrig.pl dsn=dfmFh dmprefix=FH

NMSRoot \bin\perl NMSRoot \bin\dbRestoreOrig.pl dsn=dfmEpm dmprefix=EPM

.         Delete the DFM.rps, DFM1.rps file from
NMSRoot/objects/smarts/local/repos/icf/

.         Start the daemon manager.

Hope this resolve the issue.

 

Thanks-

Afroz

***Ratings Encourages Contributors ****

Thanks- Afroz [Do rate the useful post] ****Ratings Encourages Contributors ****
New Member

Hi Afroz, Indeed, I follow

Hi Afroz,

 

Indeed, I follow the complete procedure, and I also delete the 2 files mentionned.

 

 

Michel

Cisco Employee

share the ouput of  ::pdshow

share the ouput of  ::pdshow

 

Thanks-

Afroz

Thanks- Afroz [Do rate the useful post] ****Ratings Encourages Contributors ****
New Member

Here is the Pdshow.Anyway, I

Here is the Pdshow.

Anyway, I will reinstall completely the LMS.

 

 

28
Views
0
Helpful
6
Replies