Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

You may experience some slow load times, errors, and slight inconsistencies. We ask for your patience as we finalize the launch. Thank you.

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our beta test area to get started.

New Member

NAM System Alert - mond lost connection to SUP

Hello

I have installed a NAM (WS-SVC-NAM-1-250S) in a VSS.

The NAM capture traffic and it seems work fine but in Admin -> Diagnostics -> Systems Alerts, continuously appers the following messages:

1. 10 Feb 11:01:24 mond connected to SUP (127.0.0.51, 14)
2. 10 Feb 11:01:23 mond lost connection to SUP
3. 10 Feb 10:19:35 mond connected to SUP (127.0.0.51, 14)
4. 10 Feb 10:19:35

mond lost connection to SUP

Also, in the Tech Support, apears a lot of the following messages too:

2010-02-09 10:43:29 MAIN: c6k_sup_handle_dsrc: Failed to create data source 181!
2010-02-09 10:43:29 MAIN: c6k_sup_handle_dsrc: Failed to create data source 186!
2010-02-09 10:43:29 MAIN: c6k_sup_handle_dsrc: Failed to create data source 187!
2010-02-09 10:43:29 MAIN: c6k_sup_handle_dsrc: Failed to create data source 188!

I have been searching for bugs and for these errors but i havent found anything. I found bugs that say that mond process crushes with FTP or ESP but I dont have that kind traffic in my network.

Thank you

  • Network Management
1 REPLY
Cisco Employee

Re: NAM System Alert - mond lost connection to SUP

This is a typical message, and can be ignored unless mond never reconnects.

207
Views
0
Helpful
1
Replies