Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

NAM2

Just bought and installed NAM2 "ver 3.4(1a) but I am having problem ping it after configuring IP address, default Gateway.

The problem is NAM showed that it is in vlan 1 and my Catalyst 6500 is in vlan 33. when trying to set NAM 2 port to vlan 33, I get an error saying "this feature is not supported. Not added to vlan".

Any idea

Thanks

6 REPLIES
Cisco Employee

Re: NAM2

If you run a show tech on the NAM itself are you seeing any errors with relation to Falcon?

New Member

Re: NAM2

The only errors I see when running sh tec on the NAM are:

May 18 10:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 11:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 12:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 13:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 14:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 15:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

Thanks

May 18 16:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 17:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 18:09:50 localhost config_monitor: 2006 May 18 18:09:50 UTC +0000: %NAM-5

-CONFIG_CHANGE: Configuration changed

May 18 18:12:50 localhost config_monitor: 2006 May 18 18:12:50 UTC +0000: %NAM-5

-CONFIG_CHANGE: Configuration changed

May 18 18:15:50 localhost config_monitor: 2006 May 18 18:15:50 UTC +0000: %NAM-5

-CONFIG_CHANGE: Configuration changed

May 18 18:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 19:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 20:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 21:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 22:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 18 23:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 19 00:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 19 01:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

May 19 02:55:24 localhost rmond[708]: Falcon: not getting any packets!

Cisco Employee

Re: NAM2

Is your 6509 running CatOS or IOS? If CatOS may be similar to something I saw before, checking now

New Member

Re: NAM2

Thanks Davistan. It is CatOS.

New Member

Re: NAM2

Worked now after doing :

1) reset 9 cf:1

wait until the NAM come the back

BC65M40-01> (enable) sh port 9

* = Configured MAC Address

Port Name Status Vlan Duplex Speed Type

----- -------------------- ---------- ---------- ------ ----- ------------

9/1 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/2 NAM2 connected 33 full 1000 Net Analysis

9/3 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/4 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/5 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/6 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/7 connected trunk full 1000 Net Analysis

9/8 connected trunk full 1000 Net Analysis

BC65M40-01> (enable) ping 142.206.33.131

!!!!!

2) reset 9

BC65M40-01> (enable) sh port 9

* = Configured MAC Address

Port Name Status Vlan Duplex Speed Type

----- -------------------- ---------- ---------- ------ ----- ------------

9/1 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/2 NAM2 connected 33 full 1000 Net Analysis

9/3 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/4 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/5 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/6 disable 1 full 1000 Net Analysis

9/7 connected trunk full 1000 Net Analysis

9/8 connected trunk full 1000 Net Analysis

BC65M40-01> (enable) ping 142.206.33.131

!!!!!

Thanks

Blue

Re: NAM2

Devices running CatOS do not need to configure a VLAN as the NAM management port. The port is automatically synchronized to the VLAN assigned to interface sc0 on the Supervisor engine.

454
Views
5
Helpful
6
Replies
CreatePlease login to create content