Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

I have a NetShow job that is failing with this message:

ERROR:RME_CDL1031:Transport session to device failed Unable to enter ENABLE mode from USER mode Unable to enter ENABLE mode from USER mode

I have double checked the credentials in DCR and I am able to successfully use the same ones going directly to the device. Also these are only SHOW commands so I don't know why they require enable mode. Thanks.

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

Two things. One, "show modules" is not a valid IOS command. Two, you separated your commands with a newline instead of a comma. When entering Netshow custom commands, they must be comma-separated. Try the following:

show ver,show running-config,show access-lists

Cisco Employee

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

You can get access to the output using cwcli:

cwcli netshow jobresults -u admin -p admin -id 1358 -output netshow_1358.txt

13 REPLIES
Cisco Employee

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

Enable ConfigJob debugging under RME > Admin > System Preferences > Application Loglevel Settings, re-run the job, then post the job log.

Community Member

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

log attached

Cisco Employee

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

What version of CatOS is this switch running?

Community Member

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

The switch is actually running IOS 12.2(33)but may have been converted from CatOS since the original CW discovery. Perhaps that's the problem. This conversion will be taking place on devices throughout our enterprise. What is the best way to deal handle this from CiscoWorks perspective?

Cisco Employee

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

Yep, that's the problem. Since everything has changed about this device, my advice would be to remove it from DCR, then re-add it. After that, everything should just work.

Community Member

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

I have removed it and re-added it. I can now run the job successfully, but I have a new problem. I cannot see the output from the show commands in the job. Any ideas?

Cisco Employee

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

When the job runs successfully, get the job properties, then click on Successful Devices. That will bring up a list of successful devices. Next to each device name will be a hyperlinked "Success". Click on that, and you will see the job results. you can also go to RME > Tools > Netshow > Output Archive, check the box next to the job, then click View, and click on the Success link(s).

Community Member

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

I've done as you said, but the output on the right is still blank. I've clicked on the hyperlinks and tried with and IE browser too. I'm attaching a screenshot. Thanks.

Cisco Employee

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

Two things. One, "show modules" is not a valid IOS command. Two, you separated your commands with a newline instead of a comma. When entering Netshow custom commands, they must be comma-separated. Try the following:

show ver,show running-config,show access-lists

Community Member

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

That's got it. Job still shows up as failed, but all the output is there. "show mod" seems to get what I need on IOS. Thanks for your help.

Community Member

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

One last thing. Is there any way to export the output? The only option I see is a print icon.

Thanks.

Cisco Employee

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

You can get access to the output using cwcli:

cwcli netshow jobresults -u admin -p admin -id 1358 -output netshow_1358.txt

Community Member

Re: NetShow Job Failing ERROR:RME_CDL1031 - - LMS 3.1

Perfect Thank you!

317
Views
0
Helpful
13
Replies
CreatePlease to create content