Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Network Management: Archive purge not working

Also Posted on - Mar 18, 2008, 6:09am PST

LMS - 2.6

RME - 4.0.6

A brief of logs under rme\jobs\ArchivePurge\1066.x'

(log files: log and log.1-4)

PURGE SETTINGS: ByVersion = true ByAge = false PurgeLabelledFiles = false

number_of_versions 7

info-> handleMultiDeviceExecution,149,Completed executeJob(), updating Results

info-> getNumCyclesToPoll,1018,getNumCyclesToPoll Function Started.

info-> updateMultiDeviceExecResults,781,Awaiting Job results: req Id = 0 Poll time = 5708 min(s)

debug-> updateMultiDeviceExecResults,782,Total No. of devices = 7611 ,numPollCycles 68499 ,Poll Time(Min): 5708

debug-> Stop Job called by Daemon Manager

debug-> CancelJobExecution Started:

info-> 897,Could not get results for 7611 device(s)

debug-> 919,Setting results for Fetch/Purge Job...

debug-> 948,Message : Unable to get results of job execution for device. Retry the job after increasing the job result wait time using the option:Resource Manager Essentials -> Admin -> Config Mgmt -> Archive Mgmt ->Fetch Settings Status : 2

The issue has been there for few months now, I cant remember any change that resulted in this.

>> It would be helpful to see the dcma... by jclarke - Mar 18, 2008, 9:07am PST

Posted by: jclarke - Customer Support Engineer, CISCO SYSTEMS, CCIE - Mar 18, 2008, 9:07am PST

It would be helpful to see the dcmaservice.log with ArchiveMgmt Service debugging enabled.

4 REPLIES
New Member

Re: Network Management: Archive purge not working

Attached dcmaservice.log twice, but I dont see them here!!!!

Cisco Employee

Re: Network Management: Archive purge not working

Make sure once you upload the file, you click the Attach button, then post your comment.

New Member

Re: Network Management: Archive purge not working

Trying to attach dcmaservice.log again.

Cisco Employee

Re: Network Management: Archive purge not working

There doesn't appear to be anything wrong with the archive. Enable ConfigJob debugging under RME > Admin > System Preferences > Loglevel Settings, then wait for another purge job to run, and post the job log.

158
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content