Community Member

Prime Infrastructure 2.0 Configuration Archive not working

Hello,

In the process of setting up and testing Prime Infrastracture 2.0.  I have a bunch of switches imported, they are managed and they were successful in getting the initial configuration backed up.  I was also able to schedule a job to backup the configs on all by switches.  But I am having issues getting PI2 to do achives whenever a config trap is sent to the server.

So we are using SNMPv3 on the switches, which is configured and working.  In the switch configs I have the following command set so that config changes send a trap to the server:

snmp-server host <PI2 IP> version 3 auth <SNMPv3 user>  config

snmp-server host <PI2 IP> version 2c <community>

So both SNMP v2 and V3 have been tested and does not work.  I have checked the firewalls and I can see SNMP messages on the root console of my PI2 server via TCPdump.  Under the Administration Tab -> Configuration Archive, I do have the "

Archive Configuration on receiving configuration change events?" setting enable.  Just don't see the server archiving the configuration as it should. 

Anyone else see this issue?  Is this another situation where Prime Infrastructure 2.0 does not fully support this feature?  Any help would be appreciated

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Prime Infrastructure 2.0 Configuration Archive not working

The change events are syslog messages

Do you see syslog messages from the switches in the PI GUI?

You can configure a tcpdump to listen for syslogs on port upd 514.

That way you know if the switches have sent anything and from what source IP.

Cheers,

Michel

5 REPLIES

Re: Prime Infrastructure 2.0 Configuration Archive not working

The change events are syslog messages

Do you see syslog messages from the switches in the PI GUI?

You can configure a tcpdump to listen for syslogs on port upd 514.

That way you know if the switches have sent anything and from what source IP.

Cheers,

Michel

Community Member

Re: Prime Infrastructure 2.0 Configuration Archive not working

Problem has been found.  The Logging trap level was set to low on the switch, had to set to at least Notifications.

Community Member

Re: Prime Infrastructure 2.0 Configuration Archive not working

hi,
what you mean with logging trap level? on the switch or on pi?
thanks for clarificaton.


Sent from Cisco Technical Support iPhone App

Community Member

Re: Prime Infrastructure 2.0 Configuration Archive not working

on the switch

Community Member

Re: Prime Infrastructure 2.0 Configuration Archive not working

thank you.

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

684
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content