Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

problem with LMS 3.1 installation

the customer tried to install LMS 3.1, but during installation the following message appeared:

Cannot start OpsXmlDb Engine

The installtion is on the Windows 2003 server with SP2. What the customer has to do for successful installation? Thank you.

Roman

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: problem with LMS 3.1 installation

Have them uninstall, or better yet, get the clean_system.exe tool from TAC, then reinstall using the following procedure:

* Set the TEMP and TMP environment variables to short values (e.g. C:

\WINDOWS\TEMP).

* Disable anti-virus and security software.

* Set Windows Data Execution Protection to be active for essential

windows files only.

* Login on the server's console as a local Administrator.

* Install from locally mounted original media.

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: problem with LMS 3.1 installation

Is this a new installation, or are they upgrading?

New Member

Re: problem with LMS 3.1 installation

this is a new installation.

Cisco Employee

Re: problem with LMS 3.1 installation

Have them uninstall, or better yet, get the clean_system.exe tool from TAC, then reinstall using the following procedure:

* Set the TEMP and TMP environment variables to short values (e.g. C:

\WINDOWS\TEMP).

* Disable anti-virus and security software.

* Set Windows Data Execution Protection to be active for essential

windows files only.

* Login on the server's console as a local Administrator.

* Install from locally mounted original media.

121
Views
0
Helpful
3
Replies