Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Problem with UT on LMS2.5.1

Hi,

I have just upgrade my LMS 2.5 to LMS 2.5.1 on Windows 2K Server SP4.

After the upgrade, i can no longer run any User Tracking report ( i have an "application error" message ).

Do you have any idea ?

Thinks for your help.

1 REPLY
New Member

Re: Problem with UT on LMS2.5.1

Hi,

The possible cause why you are facing this issue (CSCsb22036) is most

probably because you have not cleaned up the UT DB after applying the

patch LMS 2.5.1.

This is not documented, but we have few cases with the same symptom

CSCsb22036 after installing LMS 2.5.1 (Campus 4.0.3) because of that.

http://www.cisco.com/cgi-bin/Support/Bugtool/onebug.pl?bugid=CSCsb22036

In order to fix this issue please could you reinitialize ANI database:

=== On Windows: ===

1. Stop the daemon manager

net stop crmdmgtd

2. Restore ANI database

c:\progra~1\CSCOpx\bin\perl c:\progra~1\cscopx\campus\bin\reinitdb.pl

-restore

3. Start the daemon manager

net start crmdmgtd

(wait 5 minutes)

=== On Solaris: ===

#

/etc/init.d/dmgtd start

cd /opt/CSCOpx/campus/bin

./reinitdb.pl -restore

/etc/init.d/dmgtd start

#

NOTE: this will erase all info only from the CampusManager!

But after Device Discovery, Data Collection and UT everything should

working fine.

Regards

Ad

125
Views
0
Helpful
1
Replies