Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

RME 4.1.0

one of my netconfig job is getting failed with the following error message.

"Command(s) failed on the device Couldnot enter ENABLE Mode from USER Mode on Device. TFTP: Tftp is supported only for config mode commands. Could not detect protocols running on the device Could not synchronize RME archive with Device Config" . please help

LMS 3.0 RME 4.1.0

  • Network Management
2 REPLIES
Cisco Employee

Re: RME 4.1.0

This error points to a problem entering enable mode on this device. Check your enable password credential in DCR, and make sure it's correct. If it is, and you're using telnet as a transport protocol, get a sniffer trace of all telnet traffic to the device when running the job. That should show you why the failure is occurring.

New Member

Re: RME 4.1.0

Hello, we are a group of purdue students that are doing a success case analysis over cisco as a company. We would really appreciate it if you take a few mintues to answer a couple of questions.

-Are you satisfied with the services provided with this company?

-What do you like/dislike the most about cisco?

196
Views
0
Helpful
2
Replies
This widget could not be displayed.