Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Blue

RME 4.x not sync'ing with DCR

Had a pair of switches that got the same IP addrs in DNS as the upstream routers. So when all four devices got added into DCR, RME imported all of them, but only identified the two routers as "Normal", while finding one of the switches as "Aliased"; no idea what it thought of the second switch. When I removed the aliased switch, the RME inventory became two devices shy, compared to DCR. Now that the DNS issues finally got corrected (for the most part, except the 2nd no-show switch in RME still does not have a reverse pointer record), it doesn't look like RME is trying to import those two switches into its inventory from DCR. What could be done to make RME re-sync, without having to delete/re-add the switches from DCR?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: RME 4.x not sync'ing with DCR

You can add the devices manually to RME by going to RME > Devices > Device Management > RME Devices > Add Devices.

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: RME 4.x not sync'ing with DCR

You can add the devices manually to RME by going to RME > Devices > Device Management > RME Devices > Add Devices.

Blue

Re: RME 4.x not sync'ing with DCR

Interesting. Despite picking "All Devices", it presented those two switches as the only available options to be added.

Wait, they're listed as Conflicting:

SysObjectID in DCR SysObjectID found by RME

1. sw1 1.3.6.1.4.1.9.1.283 1.3.6.1.4.1.9.1.400

2. sw2 1.3.6.1.4.1.9.1.283 1.3.6.1.4.1.9.1.400

Clicking "Update Credentials Repository" seems to take care of that.

Cisco Employee

Re: RME 4.x not sync'ing with DCR

That is expected. This interface only allows you to pick devices that are in DCR which are not already managed by RME.

165
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content