Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

RME Config polling & collection error

Hi,

Since March 24th my server hasn't been collecting or polling. I attempted to change the date, under 'collection settings' to a different time for say tomorrow; applied it and it appears to accept it but when I refresh the screen the date reverts to Mar 24 again.

I've tried to delete the job but it's refused.

Anyone come across it before; if its a bug?

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: RME Config polling & collection error

What version of RME are you using? There were some bugs prior to RME 4.0.4 in which collection settings may not save correctly. These have been corrected, and a date change does work (just remember to click Apply on the main screen when you're done).

New Member

Re: RME Config polling & collection error

Running RME 4.0.4

I've been applying but as I said if I navigate away from the screen and return, the date reverts back to the old one.

New Member

Re: RME Config polling & collection error

Hmm.

Although the server has been restarted since March and not fixed the problem, I had to disable the archive polling & collection settings, restart CW, then re-enable. It looks ok now.

Thanks for the assistance

111
Views
3
Helpful
3
Replies