Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

SCA BB not able to config or retrieve service config from SCE2020

The problems come from when i add wrong format in Params Prefix in HTTP URL in flavor setting after save SCABB are not able to save or retrieve config from SCE box need work around to delete wrong flavor from SCE box by command line.

----------------

error in SCA BB show that it fail to retrieve config because there were error format in Params Prefix/ in flavor setting

Failed to retrieve:

org.eclipse.emf.ecore.resource.Resource$IOWrappedException: An invalid XML character (Unicode: 0xf)was found in the value of attribute "paramsPrefix" and element is "httpUrl"

----------------

2 REPLIES
Bronze

Re: SCA BB not able to config or retrieve service config from SC

From the given problem description I believe that your SCE is either got into "failure" mode or from some other reason the SCAS BB application was unloaded. Issue the CLI command "show system operation-status" If the SCE is not in failure mode i.e. ("operational" mode) It needs support file from that SCE.

Here is the URL for the further details for SCAS BB :

http://www.cisco.com/en/US/products/ps6135/products_programming_reference_guide_chapter09186a0080841e8a.html

New Member

Re: SCA BB not able to config or retrieve service config from SC

The problems is slove now the error happen because applying policy with illegal chars.

CSCsq60512

SCA-BB allows applying policy with illegal chars - further retrive fail

the work around is use command line to delete the service config

SCE#delete engage/myengage.pqb

and then reapply with the backup one.

489
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content