Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Syslog Reports

I'm running LMS2.5, with RME4.0.2, but when I go to the reports of Syslog on Report Generator, the reports always come up fully empty.

I looked on the file syslog.log, and the messages are in there.

Any clue what can be wrong?

6 REPLIES
Bronze

Re: Syslog Reports

Maybe you are hitting the following bug :

CSCsb35724 - database is not cleaned up properly after device delete

http://www.cisco.com/cgi-bin/Support/Bugtool/onebug.pl?bugid=CSCsb35724

Workaround:

Reiniatilize RME database.

New Member

Re: Syslog Reports

how do I Reiniatilize RME database ?

Jorge

Red

Re: Syslog Reports

You will also have to reinitialize the CMF database. Here are the steps in a dos shell (case sensitive):

cd CSCOpx\bin

net stop crmdmgtd

perl dbRestoreOrig.pl dsn=cmf dmprefix=Cmf

perl dbRestoreOrig.pl dsn=rmeng dmprefix=RME

net start crmdmgtd

New Member

Re: Syslog Reports

Hi,

ok, now the database of RME is nice and clean with 0 devices. But how I import them again? They are all in Campus Manager still. (I'm using LMS 2.5).

Thanks

Jorge

New Member

Re: Syslog Reports

I have the exact same problem, and we use the automated action based on syslog's a lot i.e. we get an E-mail when a trunk goes down. I have opened a TAC case and will report back what we come up with.

New Member

Re: Syslog Reports

Hi

What's up with opened TAC case dagyb? Anybody send you some workaround? Please ansver me because I have exact same problem.

153
Views
0
Helpful
6
Replies