Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Topology Services LMS 2.6

I have configure and deploy 10 1900 switch

all the same config only different ip/host name. 7 out of ten showing on topology services but not the other 3. I have run data collection almost 3 times but still not there. the devices track able every where except topology services neither on system defined nor user defined category. any help!! thanks in Advance!!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: Topology Services LMS 2.6

This really sounds like the bugs I described. Restarting Campus won't help. You need to upgrade to the fixed version.

10 REPLIES
Cisco Employee

Re: Topology Services LMS 2.6

What version of Campus Manager? Please post a show ver from one of the 1900s not showing up.

New Member

Re: Topology Services LMS 2.6

campus manager 4.0.9 here is sh ver

Cisco Catalyst 1900/2820 Enterprise Edition Software

Version V9.00.04 written from 010.001.090.036

Copyright (c) Cisco Systems, Inc. 1993-1999

cs399-1L uptime is 2117day(s) 13hour(s) 19minute(s) 46second(s)

cisco Catalyst 1900 (486sxl) processor with 2048K/1024K bytes of memory

Hardware board revision is 5

Upgrade Status: No upgrade currently in progress.

Config File Status: No configuration upload/download is in progress

27 Fixed Ethernet/IEEE 802.3 interface(s)

Base Ethernet Address: 00-02-FD-DF-82-00

Cisco Employee

Re: Topology Services LMS 2.6

There are two bugs which could be causing this. Try upgrading to Common Services 3.0.6 and Campus Manager 4.0.11, and see if the problem persists.

New Member

Re: Topology Services LMS 2.6

is that possible to restart the process for topology services or restart campus manager?

looks like topology services not showing any

new devices added the last 2 days.

Cisco Employee

Re: Topology Services LMS 2.6

This really sounds like the bugs I described. Restarting Campus won't help. You need to upgrade to the fixed version.

Re: Topology Services LMS 2.6

Hi Sir

I have a similar problem but with two device types. That's:

CiscoProducts 864 is shown instead of device type "Cisco 7600 S-Series"

ciscoProducts 822 instead of "CRS-1 Series 4"

This happens in Campus Manager Topology view, i'm running CM 4.0.10 in LMS 2.6 VERSION.

Could this mean i need to update to LMS 3.0?

New Member

Re: Topology Services LMS 2.6

upgrade to "Common Services 3.0.6 and Campus Manager 4.0.11" this is upgrade for LMS 2.6.

LMS 3.0 totally new version,my problem solved

by this upgrade pretty easy!!Good luck!

Re: Topology Services LMS 2.6

Thanks! I upgraded CM4.0.10 ro CM4.0.11 and it is promising.

Can anyone tell me if "Cisco CRS-1 4-Slot Single-Shelf System" are manageable by LMS 2.6 or any other version of LMS.

Cisco Employee

Re: Topology Services LMS 2.6

LMS 2.6 does not manage CRS-1 devices. This device may be managed by LMS 3.0, but you will need to provide the sysObjectID for this device. You should start a new thread for that.

Re: Topology Services LMS 2.6

I'm using CW LMS 2.6 with the following components:

CS 3.0.6

RME 4.0.6

CM 4.0.11

CV 6.1.5

IPM 2.6.0

At first LMS couldn't identify 7600s and CRS-1 4/s devices and after upgrading CM 4.0.10 the 7600s devices were identifiable.

Sh ver:

Cisco IOS XR Software, Version 3.5.3[Default]

Copyright (c) 2008 by Cisco Systems, Inc.

ROM: System Bootstrap, Version 1.45(20070517:152402) [CRS-1 ROMMON],

CRS1-P01 uptime is 2 weeks, 5 days, 8 hours, 53 minutes

System image file is "disk0:hfr-os-mbi-3.5.3.CSCsm94907-1.0.0/mbihfr-rp.vm"

cisco CRS-4/S (7457) processor with 4194304K bytes of memory.

OID: 1.3.6.1.4.1.9.1.613

Hope this information helps.

171
Views
0
Helpful
10
Replies