Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Unable to do RME config backup in LMS 2.6

Dear Friends,

We have Ciscoworks LMS 2.6 in our network and are currently facing a problem in RME doing a config backup of 4500 E-Chassis with Sup 6-E.

All devices are showing up in blue in RME except the 4500E chassis. The 4500E chassis are showing up as black in RME. The IOS running is 12.2(50)SG.

We tried installed all device update packages from Common Services-->Device Update and choosing RME package for IOS4000. But it still did not work.

Please find enclosed the screenshot that contains the versions of RME, Common Services and other products.

Requesting for your kind help on this.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: Unable to do RME config backup in LMS 2.6

The 4500-E series is supported in RME 4.0.6 with Cat4000IOS device package version 3.2. You will need to upgrade to RME 4.0.6 from Common Services > Software Center > Software Update, then go to Common Services > Software Center > Device Update, and download and install all available device updates for Common Services and RME.

If this is on Windows, do the following before installing RME 4.0.6:

* Set the TEMP and TMP environment variables to short values (e.g. C:

\WINDOWS\TEMP).

* Disable anti-virus and security software.

* Set Windows Data Execution Protection to be active for essential

windows files only.

* Login on the server's console as a local Administrator.

* Install from locally mounted original media.

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: Unable to do RME config backup in LMS 2.6

The 4500-E series is supported in RME 4.0.6 with Cat4000IOS device package version 3.2. You will need to upgrade to RME 4.0.6 from Common Services > Software Center > Software Update, then go to Common Services > Software Center > Device Update, and download and install all available device updates for Common Services and RME.

If this is on Windows, do the following before installing RME 4.0.6:

* Set the TEMP and TMP environment variables to short values (e.g. C:

\WINDOWS\TEMP).

* Disable anti-virus and security software.

* Set Windows Data Execution Protection to be active for essential

windows files only.

* Login on the server's console as a local Administrator.

* Install from locally mounted original media.

New Member

Re: Unable to do RME config backup in LMS 2.6

Thanks a lot for the quick response jclarke. Will let you know the feedback tomorrow.

New Member

Re: Unable to do RME config backup in LMS 2.6

Thanks a lot jclarke. It worked like a charm!!

136
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content