Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Vlan.dat - tftp://Default Not Defined

Hi everyone.

When we try to update the software repository with images from the Switches, we recieve the following errormessage in the logfile:

LYR000C001#copy flash:vlan.dat tftp://Default Not Defined/rep_sw_720920598628557696^M

copy flash:vlan.dat tftp://Default Not Defined/rep_sw_720920598628557696^M

^^M

% Invalid input detected at '^' marker.^M ^M

Does anyone have an idea?

Best Regards

Jarle Steffensen

4 REPLIES
Red

Re: Vlan.dat - tftp://Default Not Defined

What version of RME are you running?

Does your CiscoWorks server have more than one NIC?

New Member

Re: Vlan.dat - tftp://Default Not Defined

Hi

We use RME 4.0.4 and do have multihomed hosts.

We have changed the gatekeeper file:

/opt/CSCOpx/lib/vbroker/gatekeeper.cfg

to point to the correct network card, so these settings should also be ok.

Any ideas ?

Greetings

Jarle

Red

Re: Vlan.dat - tftp://Default Not Defined

Try going to RME > Admin > System Preferences > RME Device Attributes and enter your server's ip address in the RME ID field.

Click on Apply.

Try the job.

Please let me know if that helps.

New Member

Re: Vlan.dat - tftp://Default Not Defined

Hi

Even after Setting the Server IP Address in the

- RME - Admin - System Preferences - RME Device Atribute the same error message still occures:

#copy flash:vlan.dat tftp://Default Not Defined/rep_sw_720920598628557696^M

copy flash:vlan.dat tftp://Default Not Defined/rep_sw_720920598628557696^M

^^M

% Invalid input detected at '^' marker.^M ^M

BTW : The "^M" = Carrage Return so dont worry about it.

regards

Jarle

155
Views
9
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content