Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Web interface on Cisco Prime Infrastructure express not coming up

Trying to get Cisco Prime Infrastructure express installed. The installation completes without any error but when I try to run show NCS or attempt to start stop the service get the following output

usdayt-cis-002/admin# show application status NCS
% Application NCS is not installed

usdayt-cis-002/admin# ncs start
sh: /opt/CSCOlumos/bin/wcsadmin.sh: No such file or directory

 

here's the output from show inventory

usdayt-cis-002/admin# show inventory

NAME: "Cisco-VM chassis", DESCR: "Cisco-VM chassis"
PID: Cisco-VM-SPID     , VID: V01 , SN: 1GP9SNNE5HJ
Total RAM Memory: 16304916 kB
CPU Core Count: 8
CPU 0: Model Info: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2695 v2 @ 2.40GHz
CPU 1: Model Info: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2695 v2 @ 2.40GHz
CPU 2: Model Info: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2695 v2 @ 2.40GHz
CPU 3: Model Info: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2695 v2 @ 2.40GHz
CPU 4: Model Info: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2695 v2 @ 2.40GHz
CPU 5: Model Info: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2695 v2 @ 2.40GHz
CPU 6: Model Info: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2695 v2 @ 2.40GHz
CPU 7: Model Info: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2695 v2 @ 2.40GHz
Hard Disk Count(*): 1
Disk 0: Device Name: /dev/sda
Disk 0: Capacity: 314.50 GB
Disk 0: Geometry: 255 heads 63 sectors/track 38244 cylinders
NIC Count: 1
NIC 0: Device Name: eth0
NIC 0: HW Address: 00:50:56:AF:76:34
NIC 0: Driver Descr: e1000: eth0: e1000_probe: Intel(R) PRO/1000 Network Connection

(*) Hard Disk Count may be Logical.

 

usdayt-cis-002/admin# show disks

disk: 1% used (184324 of 44628400)
temp. space 2% used (35792 of 1967952)

Internal filesystems:
  all internal filesystems have sufficient free space

 

 

any idea what could be the issue here?

7 REPLIES
Hall of Fame Super Silver

What hardware are you

What hardware are you installing onto?

PI requires it be either on a Cisco Prime appliance or a VM guest OS on an ESXi server.

New Member

It's on a ESXi

It's on a ESXi

Hall of Fame Super Silver

Can you please confirm the

Can you please confirm the exact name of the ova file you deployed to install PI Express?

New Member

PI-VA-2.1.0.0.87-Express

PI-VA-2.1.0.0.87-Express

Hall of Fame Super Silver

OK, that's the correct one.

OK, that's the correct one. Can you verify the checksum of the file? It should be:

     91dc6ebc446c1c9c000c69af4be93102

If that's OK, I would delete the VM and try installing the ova once more.

Other than that, I'd suggest calling the TAC if it's a supported installation (i.e. not an evaluation copy).

New Member

yes thats the checksum.

yes thats the checksum. Thanks for the suggestion - I will try to reinstall the VM

New Member

Reinstall did the trick. PI

Reinstall did the trick. PI is happy now.

thanks for your help

--Sandeep

243
Views
0
Helpful
7
Replies
CreatePlease login to create content