Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Cisco Prime Optical 9.6.3 - Services dont come up

Dear community,

I am encountering a strange problem on a customer premises. I installed the CPO 9.6.3 on a HP DL380G5 without any issue as a test System. All was working fine, I could create documentation...

Now at customer site I expected to get the installation done according to my documentation.

I installed RHEL 5.4 on a IBM HS42 and installed CPO 9.6.2 for small environments.

But the only the Apache Webserver service comes up.

[root@cpo963 ~]# opticalctl status

Cisco Prime Optical Server Version: 9.6.3 Build: 361 / Oracle Embedded

-------------------------------------------------------------------------------------

      USER       PID      %CPU      %MEM     START      TIME   PROCESS

-------------------------------------------------------------------------------------

      root      2739       0.0       0.0  12:01:59      0:00   Apache Web Server

-------------------------------------------------------------------------------------

The CTM Server,  CTM Server, OrchestrationService, SMService, SNMPTrapService and TOMCAT services are missing and I dont find a logfile that states an error.

Did anybody encounter this problem too ? Or knows where to enable more debug commands ?

1 REPLY
Cisco Employee

Cisco Prime Optical 9.6.3 - Services dont come up

Hi Philipp,

Please check which CPU processor it the IMB server running with (/proc/cpuinfo file)

If it is an AMD Opteron multicore processor it could be a known issue and we have a workaround.

Please file a SR, so that we can work with BU on this to fix it.

704
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content