Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

3725 running MGCP with CCM4.1(3)

We have an issue to establish a mgcp connection between 3725 with IOS 12.3(6a) and CCM4.1(3). First the mgcp was established and then went down. In CCM admin, it shows end point registered, but then went down. We are using NM-HDV with VWIC-1MFT in 3725. We will upgrade the IOS later but just wonder if anyone come across the same issue? Thanks.

4 REPLIES

Re: 3725 running MGCP with CCM4.1(3)

Is it going an up and down, or is it that it registers once and then it unregisters and then doesnt register back again ?

Have you tried a "no mgcp" wait for a few seconds, and then try "mgcp" and see if that helps ??

Also try removing ccm-manager config, ccm-manager config server commands and see if this problem persists.

New Member

Re: 3725 running MGCP with CCM4.1(3)

It is registers once and then it unregisters and then doesnt register back again. Any idea? Is this the IOS version issue? Thanks.

New Member

Re: 3725 running MGCP with CCM4.1(3)

Any idea if we are hitting this bug with IOS 12.3(6a)?

CSCec24878

Thanks.

Re: 3725 running MGCP with CCM4.1(3)

You may have to enable a debug mgcp packet to find out if MGCP packets are behaving exactly like its mentioned in the bug id report. I have often seen that some bugs do show up in later releases. So its possible that you are hitting a bug. An upgrade in IOS would not hurt, if you are having enough memory and flash.

132
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content