Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

7914 Expansion Module Problem

Hi,

we have installed 7914 expansion modules to 7960 Ip phones and although we can use the speed-dials the LEDs do not light up green nor red when the line is used. Anyone has any idea?

Yanna

3 REPLIES

Re: 7914 Expansion Module Problem

Since there has been no response to your post, it appears to be either too complex or too rare an issue for other forum members to assist you. If you don't get a suitable response to your post, you may wish to review our resources at the online Technical Assistance Center (http://www.cisco.com/tac) or speak with a TAC engineer. You can open a TAC case online at http://www.cisco.com/tac/caseopen

If anyone else in the forum has some advice, please reply to this thread.

Thank you for posting.

New Member

Re: 7914 Expansion Module Problem

Do you have the buttons configured as speed-dials or line appearances? If you configure them as shared line appearances, they will indicate flashing-yellow when ringing, and red when in use.

If they are configured as speed-dials, there will not be any color indication.

Steve

Madison Local Schools

New Member

Re: 7914 Expansion Module Problem

Hi,

you are right , I have read the documentation.Thanks

133
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content