Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

CCME -- 7961 with the 7914

Hello --

I'm having problems getting the 7914 working with the 7961 on the CCME, I'm using load S00103020003.bin for the 7914 and TERM41.7-0-3-0S for the 7961. The 7961 works fine, but the 7914 refuses to load ( all red buttons ). In the GUI I see all of the Speedial lines 1 - 20, and I can edit them at will, but it makes no difference.

Any ideas?

Ohamien

  • Other Collaboration Voice and Video Subjects
5 REPLIES
New Member

Re: CCME -- 7961 with the 7914

Nevermind, problem corrected, I didnt do the create CNF files command under telephony-service, I'll be doing some reading tonight as to what that commnand does.

Ohamien

New Member

Re: CCME -- 7961 with the 7914

Hello

I have the same problem but with 7970G ip phone. The 7970G works fine but the extension doesn't work. (all leds are red).

thanks

New Member

Re: CCME -- 7961 with the 7914

Try this:

config t

telephony-service

create cnf-files

From there, as long as you have the images for the 70 and 14 on the tftp server, the sidecar should come up. Also ensure that you type in 'type 7970 addon 1 7914' under the ephone configuration.

Let me know how it goes.

Ohamien

New Member

Re: CCME -- 7961 with the 7914

Please let me know what version of CCME do you use?

I have such problem with 3.2 version and I think

there is only one solution in my case: upgrade CCME to later version.

New Member

Re: CCME -- 7961 with the 7914

I use version 4.0.1, I believe that you need at least 4.0 for the 7941, and also ensure that you have the 7941 image.

170
Views
4
Helpful
5
Replies
This widget could not be displayed.