Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CUAE after install I Can not access to mceadmin web page

Hi:

I install all prerequisites. I follow step by step and the exact versions and in the order the document "Prerequisites for Installation of the Cisco Unified Application Enviroment" specify. I have no problem with this.

then I install:

1) Platform Services

2) Cisco Unified Application Server

3) Cisco Unified Media Engine

In that order. I did not receive any warnings or error in the installation process.

All the prerequisites and products were installed in the same server using VMWare (XP Professional SP2 RAM 1.5GB) via VNC (not Remote Desktop).

After that, follow the "Cisco Unified Application Enviroment Administration Guide" manual. I try to access to:

http://[my ip server]/mceadmin

I' got the error:

HTTP 500 Internal Error

I check the Apache config file. I did not forget to include "C:\Program Files\Cisco Systems\Unified Application Environment\System\Apache\conf\"

I stoped and restart Apache service using net stop apache, net start apache.

I don't know what else can I check. I follow strictly the procedure specify by Cisco.

Does anyone can help me?

thank you in advance,

marcelo rocha

5 REPLIES
New Member

Re: CUAE after install I Can not access to mceadmin web page

Hello Marcelo,

I have the exact same problem. Did you found a solution?

Best regards,

Andreas Plaul

New Member

Re: CUAE after install I Can not access to mceadmin web page

Andreas:

No, I am still standby with that issue.

I suppouse The error 500 (internal error) is produced by the Apache Server when try to execute the page PHP scripting (It can not proccess some one of the files included in the page).

If you find the solution, please, post it on this thread. I will do the same.

Perhaps it will be convenient to post this question in a more specific thread.

Regards,

marcelo

New Member

Re: CUAE after install I Can not access to mceadmin web page

Hello,

maybe you try it here, but I didn't found a solution there.

http://tech.groups.yahoo.com/group/cuae-dev/

Best regards,

Andreas Plaul

New Member

Re: CUAE after install I Can not access to mceadmin web page

Did you guys ever figure out the problem? It's affecting me as well...

New Member

Re: CUAE after install I Can not access to mceadmin web page

No I didn't figure it out yet. Does anybody have a solution???

Best regards,

Andi

138
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content