Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Error 404 when opening CUCM Console Help

Hi all:

From some time back, I'm receiving this error message everytime I try to open Help in the CUCM 6.0

type Status report

message /ccmadmin/Help/es_UY/ccm/index.html

description The requested resource (/ccmadmin/Help/es_UY/ccm/index.html) is not available.

I have uninstalled IE and reinstalled and it is the same. I have tried with same IE version on another PC and it is working

Any ideas?

Thanks

W.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Red

Re: Error 404 when opening CUCM Console Help

Hi Walter,

I think you are hitting this Bug;

You are hitting this bug;

CSCsi48388 Bug Details

Workaround: Set Browser to en-US

JPN: CM Admin online help refers to ja, which results HTTP 404

Symptom:

HTTP 404 error occurs when trying to open online help from Cisco Unified Communications Manager Administration page in case the browser locale is Japanese.

Conditions:

Cisco Unified Communications Manager 6.0(1)

Workaround:

Change the browser locale to en-us and try to open the online help.

1st Found-In

6.0(0.9971.2)

Fixed-In

6.0(0.9901.234)

6.0(0.9901.235)

6.0(1.2118.1)

6.1(1.1000.11)

Related Bugs

Help page won't display if browser has language different than English

Symptom: From Cisco Unified CM Administration, click 'Help --> Contents' or 'Help --> This page'. A new page will be opened but producing HTTP Error 404. This happen if the browser has a language other than English US If GUI does not have localization for those pages, we should anyway point to the English version rather than producing an error, as it happens in earlier versions (5.x) Conditions: CCM 6.0.1 Administration web page. IE 6 with language other than English US

Workaround: From IE Tools --> Internet Options --> Languages, remove the different language or leave it there but move English US on top. Further Problem Description: The page opened with languages installed other than Engish US, will point to URL: https:///Help//ccm/index.html where can be en_US (English USA), no (Norwegian), etc. If you instead use the following: https:///Help/en_US/ccm/index.html it will redirect to the following one and it's working: https:///Help/en_US/ccm/wwhelp/wwhimpl/common/html/frameset.htm - It does nott happen from Serviceability, OS or DRS. From there the URL point always to the URL with 'en_US' - It does not have regression: on CCM 5.x the URL is different and does not include localization - Reproducible also with browser different than IE (e.g. Firefox)

Hope this helps!

Rob

2 REPLIES
Hall of Fame Super Red

Re: Error 404 when opening CUCM Console Help

Hi Walter,

I think you are hitting this Bug;

You are hitting this bug;

CSCsi48388 Bug Details

Workaround: Set Browser to en-US

JPN: CM Admin online help refers to ja, which results HTTP 404

Symptom:

HTTP 404 error occurs when trying to open online help from Cisco Unified Communications Manager Administration page in case the browser locale is Japanese.

Conditions:

Cisco Unified Communications Manager 6.0(1)

Workaround:

Change the browser locale to en-us and try to open the online help.

1st Found-In

6.0(0.9971.2)

Fixed-In

6.0(0.9901.234)

6.0(0.9901.235)

6.0(1.2118.1)

6.1(1.1000.11)

Related Bugs

Help page won't display if browser has language different than English

Symptom: From Cisco Unified CM Administration, click 'Help --> Contents' or 'Help --> This page'. A new page will be opened but producing HTTP Error 404. This happen if the browser has a language other than English US If GUI does not have localization for those pages, we should anyway point to the English version rather than producing an error, as it happens in earlier versions (5.x) Conditions: CCM 6.0.1 Administration web page. IE 6 with language other than English US

Workaround: From IE Tools --> Internet Options --> Languages, remove the different language or leave it there but move English US on top. Further Problem Description: The page opened with languages installed other than Engish US, will point to URL: https:///Help//ccm/index.html where can be en_US (English USA), no (Norwegian), etc. If you instead use the following: https:///Help/en_US/ccm/index.html it will redirect to the following one and it's working: https:///Help/en_US/ccm/wwhelp/wwhimpl/common/html/frameset.htm - It does nott happen from Serviceability, OS or DRS. From there the URL point always to the URL with 'en_US' - It does not have regression: on CCM 5.x the URL is different and does not include localization - Reproducible also with browser different than IE (e.g. Firefox)

Hope this helps!

Rob

Community Member

Re: Error 404 when opening CUCM Console Help

Hi Rob:

Thanks for your quick and accurate answer!.... That's was the problem with this "thing"...

Thanks again

400
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content