Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Error running Services Configuration Wizard (4.0-2)

When I run the wizard to attach to Exchange 2000, I get "The Local System is not a member of the Exchange Domain Servers Group"

I created all 4 accounts per the docs, set the permissions on them according to the 4.0-2 install instructions, and installed Unity with UnityInstall with no problems.

Thanks in advance.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Gold

Re: Error running Services Configuration Wizard (4.0-2)

I opened a defect on this a while back. The defect ID is CSCdz35684. The defect will be corrected in 4.0(3). For now you can either add the machine to the Exchange Domain Servers group and remove it after install or do the following:

Open the following file and delete *just* the section show at the bottom.

[Drive]:\CommServer\SysCheck\ENU\Exchange2K\TestExchange2K.xml file.

TestExchangeDomainServerStatus

Verify the Local System is a member of the Exchange Domain Servers group

none

NotMemberXch

The Local System is not a member of the Exchange Domain Servers group

Add the Local System to the Exchange Domain Servers group

NotFound

The Exchange Domain Servers group could not be found in the following domain: %domain%

Make sure there is an Exchange Server in this domain. Make sure the local system is a member of the Exchange Domain Servers group.

Hope this helps,

Keith

3 REPLIES
Gold

Re: Error running Services Configuration Wizard (4.0-2)

I opened a defect on this a while back. The defect ID is CSCdz35684. The defect will be corrected in 4.0(3). For now you can either add the machine to the Exchange Domain Servers group and remove it after install or do the following:

Open the following file and delete *just* the section show at the bottom.

[Drive]:\CommServer\SysCheck\ENU\Exchange2K\TestExchange2K.xml file.

TestExchangeDomainServerStatus

Verify the Local System is a member of the Exchange Domain Servers group

none

NotMemberXch

The Local System is not a member of the Exchange Domain Servers group

Add the Local System to the Exchange Domain Servers group

NotFound

The Exchange Domain Servers group could not be found in the following domain: %domain%

Make sure there is an Exchange Server in this domain. Make sure the local system is a member of the Exchange Domain Servers group.

Hope this helps,

Keith

New Member

Re: Error running Services Configuration Wizard (4.0-2)

Worked perfectly. Thanks for your help.

New Member

Re: Error running Services Configuration Wizard (4.0-2)

Worked great!! Sorry to waste a thread that was already documented.

85
Views
0
Helpful
3
Replies