Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Extension Mobility-Host not found

Hi,

I've Call manager 3.1 with extension Mobility enabled. It was working fine till now, made no changes but now when I select login, "host not found" error message is displayed for a few seconds and then "make aselection" is displayed. Have already rebooted the phones, pinged them from Call mangers, rebooted the call managers. Need help!!!

4 REPLIES

Re: Extension Mobility-Host not found

Hi,

try connecting to your app-engine; http://:8080

you should see "Cisco Application Engine 2.2"

if you don't see this, you must look at your appadmin.

Or you have a DNS problem, is your service used with ipaddress?

or take a look in your DC directory administrator, cisco.com -> CCN -> systemprofile -> hotellingprofile. take a look at the properties, if there is a computername in the URL, change it into the ipaddress of your app-server.

You can look on this site;

http://www.cisco.com/warp/public/788/AVVID/extension_mobility.html

good luck.

Sascha

Re: Extension Mobility-Host not found

I've got exactly the same problem.

You say you've not changed anything, have you performed an upgrade recently. This is the only thing I can tie it down to is that I upgraded from 3.12c to 3.13aSPD on thursday, then updated the JTAPI on Friday, now the engine shows started but none of the subsystems work.

If I work out the problem I'll let you know.

BTW my app version is 2.2(2)

Paul

Re: Extension Mobility-Host not found

Hi,

What do you see in the trace-file?

Did you reboot after JTAPI upgrade? But I don't think jtapi is used for EM!

so the only subsystem that must be up is application.

Try initialize the directory config again. Then upload your scripts with the repository admin. Then shutdown the app-engine. Wait 60 sec. And start your app-engine.

Sascha

Re: Extension Mobility-Host not found

Sascha,

sorted it......

http://www.cisco.com/warp/customer/788/AVVID/ac_apps.html

I installed attendant console at the same time. what a p*sser can't cisco develop a product that doesn't stamp all over the toes of their existing products, or at least point out in the read me file for the new product that you'll need to change the old products.

Bloody stupid if you ask me.

Paul

168
Views
0
Helpful
4
Replies