Cisco Support Community
Community Member

Gateway dropping calls

I am trying to set up a PRI gateway at a client site and I am dropping outbound calls. It is Call Manager 3.3(3) and I am connecting to an AT&T circuit. When I go to make an outbound call I get the following from a debug isdn q931:

01:16:09: ISDN Se2/0:23 Q931: TX -> SETUP pd = 8 callref = 0x0003

Bearer Capability i = 0x8090A2

Standard = CCITT

Transer Capability = Speech

Transfer Mode = Circuit

Transfer Rate = 64 kbit/s

Channel ID i = 0xA98397

Exclusive, Channel 23

Net Specific Fac i = 0x05A130323838E3

Display i = 'Operator

Calling Party Number i = 0x00, 0x81, 'xxxx'

Plan:Unknown, Type:Unknown

Called Party Number i = 0xA1, 'xxxxxxxxxx'

Plan:ISDN, Type:National

01:16:09: ISDN Se2/0:23 Q931: RX <- RELEASE_COMP pd = 8 callref = 0x8003

Cause i = 0x83B2 - Requested facility not subscribed

I can not figure out what the faclilty it is saying is requested. Inbound calling works fine. I originally had NSF set up on the route pattern but I took it out. Can anyone help?


Re: Gateway dropping calls

Did you ever find a solution to this? I am also in a sort of similar situation!

Community Member

Re: Gateway dropping calls

Well, not exactly. After a lot of diagnostics with AT&T they started running traces on the line. Apparently they were coming up with errors as well. We were waiting on them and they made changes to the circuit. After that it started working. They wouldnt tell us what they did because it was passed off to another group and they werent sure.

What is the problem you are having?

CreatePlease to create content