Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

No ring-back tone

When somebody is calling to 4-channel IP AutoAttendant (standard IVR script aa.aef) and is choosing "1" to switch to specific directory number (to specific IP Phone) the call is switched corretly but user on calling side hear "silence" (no ring-back tone) when call is in progress. This is of course confused ('death air"). I used IP Phone's 7910 and 7940. How to switch on ring-back tone.

Thanks for any sugestions !!!

Maciej Flak

3 REPLIES
Silver

Re: No ring-back tone

A similar topic has been discussed earlier in this forum. The link to which is,

http://forums.cisco.com/eforum/servlet/NetProf?page=netprof&CommCmd=MB%3Fcmd%3Ddisplay_location%26location%3D.ee874c2

Some very useful troubleshooting links to the concerned problem are:

PSTN Callers not Hearing any Ring Back When they Call IP Phones

http://www.cisco.com/warp/public/788/AVVID/pstn_ip_ring.html

Troubleshooting No Ringback Tone on ISDN-VoIP (H.323) Calls

http://www.cisco.com/warp/public/788/voip/ringback.html

Hope this helps.

New Member

Re: No ring-back tone

Upgrade the IOS of your voice gateway to 12.2.8T or later.

Hope this will help you...

New Member

Re: No ring-back tone

When I experienced this TAC had me enter the global config command "voice call send-alert". It got the job done.

Hope this helps.

657
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content