Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Problem with ATA 186

Hi Everybody,

I have a problem with an ATA 186 running the MGCP image - I can't get a dial-tone, access the IVR or get the function button to light. However, I can access the web management page without any problems so the device is alive in some form at least.

Cisco's troubleshooting seems to suggest that now is the time to call TAC - has anybody else had the same problem? Is there anything I can do, or is it likely my unit is faulty?

Many Thanks

Oliver

  • Other Collaboration Voice and Video Subjects
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Member

Re: Problem with ATA 186

I have maybe a dozen of these units, and had the same problem on 5 of them. Call TAC for an RMA, if it is still under Smartnet. These things seem to die quite often.

2 REPLIES
New Member

Re: Problem with ATA 186

I have maybe a dozen of these units, and had the same problem on 5 of them. Call TAC for an RMA, if it is still under Smartnet. These things seem to die quite often.

New Member

Re: Problem with ATA 186

Thanks for the feedback - hopefully I can get a replacement.

Oliver

103
Views
0
Helpful
2
Replies
This widget could not be displayed.