Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Secure Meetingplace Express

Hi,

I've set up a MPX for testing purposes.

Now I want to secure the MPX.

What I've done is

- Generating the CSRs

- Signing the CSRs with my OpenSSL CA

- Adding the PEM Certs to the MPX Interfaces

So when i try to Connect to the Administration Interface via SSL there can no connection be estabshlished (only via 8080, non secure)

When I'm trying to connect to the second Interface via HTTPS I can see the certificate for the second Interface.

When I try to connect to the Administration Interface via SSL there is no connection possible and my netstat is showing me only the second Interface in listening at port 443.

Any ideas or suggestions?

2 REPLIES
New Member

Re: Secure Meetingplace Express

ok, just found a little error ouput in the Messages log:

Sep 4 11:01:02 hh-mpx-1 Service[1438]: Server starting...

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Service[1438]: Server started (/opt/macromedia/macromedia-breeze-5.1-135/comserv/linux/conf/Server.xml).

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1452]: Listener started ( _defaultRoot__meeting ) : 19350

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1456]: Listener started ( _defaultRoot__xmlapi ) : 19355

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1454]: Listener started ( _defaultRoot__webapp ) : 19353

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1452]: Listener started ( _defaultRoot__meeting ) : 127.0.0.1:1935

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1452]: Listener started ( _defaultRoot__meeting ) : hh-mpx-2.avodaq.com:80

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1452]: Listener started ( _defaultRoot__meeting ) : hh-mpx-2.avodaq.com:1935

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1456]: Listener started ( _defaultRoot__xmlapi ) : 127.0.0.1:80

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1454]: Listener started ( _defaultRoot__webapp ) : hh-mpx-1.avodaq.com:80

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 SSL[1455]: Failed to load private key : error:0B080074:x509 certificate routines:X509_check_private_key:key values mismatch

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1455]: Listener started ( _defaultRoot__webapp_ssl ) : 19354

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1453]: Listener started ( _defaultRoot__meeting_ssl ) : 19351

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 SSL[1455]: Adaptor ( _defaultRoot__webapp_ssl ) has an SSL configuration error on port 443.

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1455]: Listener started ( _defaultRoot__webapp_ssl ) : hh-mpx-1.avodaq.com:19364

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1453]: Listener started ( _defaultRoot__meeting_ssl ) : hh-mpx-2.avodaq.com:443 (secure)

Sep 4 11:01:03 hh-mpx-1 Adaptor[1453]: Listener started ( _defaultRoot__meeting_ssl ) : hh-mpx-2.avodaq.com:19361

Sep 4 11:01:07 hh-mpx-1 Service[1683]: Server starting...

Sep 4 11:01:07 hh-mpx-1 Adaptor[1683]: Listener started ( FCSAdminIpcProtocol ) : 11110

Sep 4 11:01:07 hh-mpx-1 Adaptor[1683]: Listener started ( FCSAdminAdaptor ) : 1111

Sep 4 11:01:07 hh-mpx-1 Service[1683]: Server started (./conf/Server.xml).

New Member

Re: Secure Meetingplace Express

sorry for posting, just solve the Problem.

When i'm downloading the CSRs through te Webinterface, both CSR are the same (second Interface)

I have to get te CSR for the Administration Interface through SCP.

So I don't knows why the MPX is giving two identical CSRs to me, looks like a bug. The two stored one Harddrive are different.

225
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content