Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

SoftPhone no lines - all avenues exhausted!!

Hi all,

Ever since I've updated to CM 3.1, I can't get my softphone to work.

It comes up with no lines to select, despite the TSP being set up properly, I've de-installed, re-installed, checked my password and user logon but with no luck.

Any help would be very much appreciated - it should be easy!!

User: Bob

Password: bobb

(I can log on to CCMUser using this).

10.2.1.10 = CM

My PC 10.1.10.70 255.255.0.0

I can ping and browse to the CM.

Device called = SoftPhone (as per instruction example) and associated with Bob.

Any other ideas?

Please email direct to stuart.smith@synetrix.co.uk for a quicker response from me! Thanks, Stu

3 REPLIES

Re: SoftPhone no lines - all avenues exhausted!!

Often times complex troubleshooting issues are best addressed in an interactive trouble-shooting session with one of our trained technical assistance engineers. While other forum users may be able to help, it’s often difficult to do so for this type of issue.

To utilize the resources at our Technical Assistance Center, please visit http://www.cisco.com/tac and to open a case with one of our TAC engineers, visit http://www.cisco.com/tac/caseopen

If anyone else in the forum has some advice, please reply to this thread.

Thank you for posting.

New Member

Re: SoftPhone no lines - all avenues exhausted!!

Hello Stuart,

When you upgraded to CM 3.1 did you upgrade to the newest TSP? Try deleting TSP and reinstalling.

Regards,

Bob

New Member

Re: SoftPhone no lines - all avenues exhausted!!

Bob,

Thanks for this hint. It turns out there is actually something wrong with my PC, and that's what causing it. A complete reinstall of Windows and all seems fine.

Thanks for your efforts anyway,

Stu

97
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content